Upoznajte Mega bend!

Mega Band, trenutno je jedan od najtraženijih klupskih bendova u zemlji. Gde oni nastupaju kažu da nastaje prava ludnica. Prošle godine su izdali svoj album prvenac Jabuka za greh u izdanju City recordsa, a ovih dana uveliko pripremaju novi singl Među slikama, koji će i ekranizovati. Popričali smo s članovima benda o njihovim počecima, pesmama i karijeri.

Ko je kumovao nazivu vašeg benda?

Imenu benda kumovali smo ja (Nikola) i Miki, klavijaturista. Sasvim slučajno smo počeli da radimo zajedno i dugo smo nastupali bez imena. Kad je saradnja postala ozbiljna rešili smo da damo ime Mega Bend.

Koji je bio ključni momenat da se odlučite na izdavanje albuma prvenca?

Ključni momenat je bio kada smo našu priču rešili da podignemo na viši nivo i time se izdvojimo od ostalih bendova koji su se pojavili u to vreme. Jednostavno radili smo par godina, napravili uspeh u našem gradu i tada je bio pravi trenutak da napravimo nesto.

Kada je reč o tuđim pesmama, čije najviše izvodite na nastupima?

Mnogo je izvođaca na našem repertoaru Bijelo Dugme, Bora Čorba, Merlin, Ceca, Džej, Lukas, Goca Tržan…

Planirate li da uskoro izbacite singl?

S obzirom na to da je album Jabuka za greh još uvek aktuelan, rešili smo da sledeći singl bude pesma Među slikama, pesma koja vas prosto natera da đuskate :) Planiramo da za nju uradimo i spot, a nadamo se da će se publici svideti!

Koliko je kompromis bitan za funkcionisanje benda?

Kompromis je dosta bitan za funkcionisanje benda, ali kao i u svakoj velikoj firmi, znaju se neka pravila od kojih ne sme da se odstupa i mora postojati jedan čovek koji se pita za većinu stvari.

Ko je sada zadužen za vođenje vaše karijere?

Do sada smo sami brinuli o našoj karijeri, ja (Nikola Jezdimirović) sam zadužen za veći deo posla u bendu,a od početka marta o našem marketingu i uopšte karijeri brine se NNPublicity, koji takođe pod svojim vođstvom imaju nekoliko najvećih imena u našoj zemlji i zadovoljstvo nam je što smo u takvoj ekipi ljudi, nadamo se dugoročnoj saradnji sa njima.

Povezane vesti

Back to Top