in ,

Veljko Ražnatović doživeo saobraćajnu nesreću


(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Veljko Ražnatović je juče imao saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj, kada je auto u kom se vozio udario vozilo koje im je išlo u susret.

„Saobraćajna nesreća se dogodila u Crkvini kod Šamca, kada su Veljko i njegov drug, koji je upravljao vozilom, pokušali da izbegnu nesavesnog vozača. Naime, čovek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišao i izbegao sudar, vozač automobila u kojem je sedeo Cecin naslednik je skrenuo ulevo i tako naleteo na autombil koji im je išao u susret“, rekao je izvror za Alo.

„Obojica imaju teže povrede, ali su van životne opasnosti, dobro su prošli, kako je moglo da bude jer je u pitanju direktan sudar. Veljko ima prelom šake i preventivno mu je stavljena medicinska kragna oko vrata. Materijalna šteta na automobilima je ogromna, ali je policija brzo pomerila vozila sa puta kako bi se normalizovao saobraćaj. Istog trenutka je pozvana i Hitna pomoć, pa su Veljko, njegov drug i vozač drugog automobila pregledani u Doboju. Pošto je bio u svesnom stanju, Veljko je odmah javio Ceci šta se dogodilo i uveravao je da ne brine, da je sve u redu“, kaže izvor i dodaje da su sinu Svetlane Cece Ražnatović urađena sva snimanja preventivno, ali će dodatnim analizama biti podvrgnut danas.