in

Veljko Ražnatović se verio?!


Veljko Ražnatović uživa sa svojom devojkom Marinom

Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece, se navodno verio sa svojom devojkom Marinom. 17-godinšnji Vejko na jednom od svojih Facebook profila objavio da je veren.

Veljko Ražnatović već je neko vreme sa dve godine starijom Marinom Zečević iz Beograda. Ona trenutno živi u Beču, ali su leto proveli zajedno, provodeći se na splavovima. Takođe su bili i na letovanju u Budvi. Kako navodi Telegraf, Marina je na svom Facebook profilu napisala sledeće o Veljkovoj i njenoj vezi: “Svi me gledajte krivo, ljutite se, odmahujte glavom, svejedno mi je, ovde sam, ne odričem se veze od koje nemam bliže, razapnite me ako hoćete za ovu ljubav, zar se može protiv nje“.

Veljko je, navodno, nakon letovanja odlučio da zaprosi svoju devojku. O tome je obavestio i sve svoje prijatelje na Facebooku. Povodom ovoga oglasila se i najpoznatija pevačica ovih prostora i za Kurir uz osmeh izjavila: „Pu, pu rano je još uvek. Veljko se bavi sportom, muzikom, glumom i trenutno se ne pronalazi. Ima vremena za ženidbu, rano je da budem svekrva“.

Sudeći po njenom komentaru izgleda da se se Veljko i Marina samo našalili da ulaze u brak.

D. J. / Tracara.com
Foto: Facebook