Venčale se ‘Pinkove Zvezde’ Nemanja i Dajana!

Ostaje nam samo da im čestitamo! (foto: Alo!)
Ostaje nam samo da im čestitamo! (foto: Alo!)

Takmičari Pinkovih zvezda Nemanja Semelkan i Dajana Milosavljević su u nedelju stali na ludi kamen i svoju vezu krunisali brakom, a proslavu su obavili u porodičnom restoranu u Melencima.

Pažnju su privukli još pre mesec dana kada je Nemanja upao na snimanje emisije i na sceni Pinkovih Zvezda zaprosio svoju zatečenu dragu, pevajući joj pesmu Julija od Dejana Cukića, a uz suze i smeh, zajedno sa članicom žirija Svetlanom Cecom Ražnatović, Dajana je rekla da na sceni.

Mladi par sa proslave! (foto: Privatna Arhiva)

“Planirao sam dugo da nešto slično uradim. Međutim, nikada nisam znao kada je pravi trenutak i stalno sam odlagao. Sve se pokloplo. I da ona u toj emisiji dobije pet glasova i da se ja usudim da to uradim. Ja sam tada u planu imao da nešto otpevam kada se pojavim na sceni i moram da priznam da mi nikada nije bilo teže da pevam kao tada. To je bio veliki strah. Srce mi je lupalo od uzbuđenja”, rekao je tada Nemanja, koji se priseća milih događaja.

Podećanja radi, ovaj ljubavni par je najavio da će uskoro postati i roditelji, a pevačici se već nazire trudnički stomačić.

Podsetite se kako je to izgledalo pre samo mesec dana. :)

Povezane vesti