Search
Close this search box.

Vendi: Goca Tržan će završiti kao Jelena Krsmanović

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Vesna Vukelić poznatija kao Vendi ne krije da strahuje za svoju koleginicu Gocu Tržan. Ona tvrdi da je njen suprug Raša Novaković veštac, te da je Goca u velikoj opasnosti.

Naime Goca i Vendi su zajedno gostovale u emisiji Snaga oktana, a u pauzi je Goca otkrila da njen suprug ima astralne projekcije.

„Moj Raša leti dok spava. Čim zaspi, njegov duh napušta telo. Pričao mi je kako je to neverovatan osećaj, kao da letiš. Može da ode gde god poželi, čak i na drugi kontinent. Kad se njegov duh vrati u telo, ceo krevet se zatrese kao da je zemljotres“, rekla je tom prilikom Goca, prenosi Kurir Stars. Pevačica nije očekivala da će dobiti oštru reakciju od Vendi.

„Mogu samo da kažem blago Goci kada ima mu*a da utone u san pored čoveka koji je veštac. Ovo je drugi slučaj astralne projekcije koji je aktuelan ovih dana, pošto smo saznali da je i muž pokojne pevačice Jelene Krsmanović takođe imao tu moć. Nažalost prvi slučaj se tragično završio, zato smatram da Goca ovo treba da shavti ozbiljno. Danas se to moderno kaže astralna projekcija, a u narodu je to poznato kao veštičarenje“, kaže Vendi, koja je nedavno otkrila svoju teoriju o tragično nastradaloj pevačici.

„Da sam na Gocinom mestu, ne bih mogla da spavam s Rašom u krevetu, jer se nikada ne zna šta može da mu dune u glavu ili kakvu naredbu od nečastivog može da dobije. To je stavljanje glave na panj. Bolje joj je da se razmnožava partenogenozom, to je proces kada nije potreban drugi pol, tako se i rakovi razmnožavaju, nego da ulazi u kolo s ovima iz astralne projekcije. Oni se prepoznaju po tome što ne nose krst jer s osveštanim krstom gube moć“, rekla je pevačica za Kurir. Ona je naglasila da je pokušala da upozori Tržanku, ali nije otkrila kakav je odgovor dobila od nje.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI