Search
Close this search box.

Vendi: Ja sam androgeno biće, žena sa muškim mozgom!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U intervjuu za naš portal Vendi se osvrnula na brojna estradna dešavanja

 

U intervjuu za Tracara.com duhovnik, mislilac, filozof, pevačica Vesna Vukelić Vendi otkriva šta je uticalo na to da se demistifikuje u rijalitijima, čiji je bila protivnik,  kaže da vređa inteligenciju to što je Ceca za proneveru nekoliko miliona evra dobija osam meseci pritvora, a lekar koji uzme mito od 500 evra 3 godine zatvora, kaže da joj se kod Karleuše ne sviđa što  forsira glam style shopping, a za sebe kaže da je androgeno biće – žena s muškim mozgom.

Svojevremeno ste izjavili da nećete ući ni u jedan rijaliti kako se ne bi demistifikovali. Ipak, gledali smo vas u nekoliko različitih rijalitija. Šta je uticalo na to da promenite odluku?

Promenila sam mišljenje nakon prvog učešća u jednom rijaliti šou, a na ulazak su najviše uticali ljudi koji su želeli da me vide tamo. Kada sam sve to stavila na vagu, odlučila sam da uđem i shvatila da je rijaliti postao moj domaći teren.

U vašoj izjavi u emisiji Brvanra na televiziji Happy da „toj osobi koja je proneverila tolike milione evra, dolazi premijer na rođendan, na slavu, na daće, prati je svuda“ mnogi su prepoznali Svetlanu Cecu Ražnatović, iako niste pomenuli njeno ime. Da li ste od tada promenili mišljenje i šta zapravo mislite o Ceci, koja je neospo**o, jedna od najvećih zvezda na Balkanu?

Ja nikada nisam osporavala nečiju karijeru i kvalitet te karijere, kao što niko ne može moju. Kada neko proneveri milione evra i za to dobije osam meseci kućnog pritvora, a doktor koji uzme mito od 500 evra, dobije tri godine zatvorske kazne, to vređa inteligenciju svih poštenih građana ove države! Ja ničije ime nisam spomenula, pa zašto su onda pomislili na pomenutu osobu, to se trebamo pitati.

Na internetu se može pronaći da ste Cecu definisali kao „kriminal biznis strategiju i jahačicu apokalipse“. Šta bi to, u prevodu na standardni srpski jezik, trebalo da znači?

Mislim da je poruka dovoljno jasna, tako da za prevodom nema potrebe.

 

Pre izvesnog vremena na internetu se pojavila lista, koju ste vi navodno sastavili, a koju su mediji okarakterisali kao „listu za odstrel“. Između ostalog, za Seku Aleksić piše da je „pokretni celulit s pilećim mozgom“, za Daru Bubamaru da je „bubašvaba koja ni gej muškarca ne zna da zadovolji“, za Marijanu Mateus da je „majmunica nejasnog zanimanja, samo za galantnu gospodu“. Da li ste vi zaista sastavljali ovu listu i ukoliko jeste, kojim povodom?

Listu za odstrel su sastavili moji fanovi, uz karakterizacije, fraza i reči izvađenih iz mojih intervjua. Prepoznajemo se po super egu, a pretpostavljam da je razlog za to nezadovoljstvo uticaja pomenutih.

Maja Nikolić je bila vaš „zakleti neprijatelj“ pre učešća u poslednjoj sezoni VIP Velikog Brata. Ipak, u rijalitiju ste se zakopale ratne sekire i skoro postale najbolje drugarice. Šta se desilo da pređete preko njenog „ludačkog sjaja u očima“?

Maji Nikolić sam pružila ruku pomirenja jer se pokajala i to je rekla pred milionima gledalaca. Ipak na kraju je ponovo pokazala da to nije bilo iskreno. Naučila me da nikada visše ne gazim svoje principe. Kad neko jednom pljune, posle ne može tražiti da liže.

Da li ste ostali u kontaktu sa nekim od nekadašnjih cimera iz rijalitija u kojima ste učestvovali?

Naravno! Pored Ekrema, tu su Boki 13, Aneta, …

Poznato je vaše mišljenje o većini ličnosti sa domaće javne scene, sem jedne. Koje je vaše mišljenje o Jeleni Karlueši, kao pevačici, šoumenu i borcu za ljudska prava?

Ima energiju, ima stav, ali mi se ne sviđa što toliko forsira taj glam style shopping.

 

Nedavno smo pisali o tome kako ste sebe definisali, ispod jedne fotografije na Facebooku. Mnogi se ne slažu s tim da ste vi i filozof, i mislilac, i duhovnik, i psihoterapeut…

Fotografija je objavljena na mojoj zvanicnoj Facebook stranici. Objavili su je fanovi uz raščlanjivanje mozaika, a oni koji to ne prepoznaju su duhovni slepci.

Kako biste definisali sebe? Koliko se i da li se Vesna razlikuje od Vendi?

Vendi i Vesna su ista osoba, da nisu i ja bih imala promašaj u rijalitiju! Vendi je androgeno biće, žena sa muškim mozgom, infleksibilnim karakterom i jakim duhovnim vidom!

Verovatno ste preko medija upućeni na učesnike pete sezone rijalitija „Farma“. Imate li favorita? Da li mislite da je zta pobedu u rijalitiju potrebna taktika ili je dovoljno da pokažete svoje pravo lice?

Rijaliti je takmičenje u socijalnoj inteligenciji, tako da tu može pomoći samo praksa, a ne taktika. Učesnike ove Farme, ne bih komentarisala, dok ne vidim kako će se situacija dalje odvijati.

Majka Miss Svetlane, jedne od aktuelnih farmerki tužila vas je jer ste izjavili da je njena ćerka „oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića“. Kajete li ste zbog te izjave?

Ja govorim samo jezikom istine, a to je praktično utvrđenje uz pridržavanje Božjih načela.

Da li je istina da ste vi uzvratili kontratužbom, zato što je Dobrila Koprivica, pominjala vašu maloletnu ćerku?

Dobrila je pominjala moju majku i ćerku, koja je maloletna. Za to će dobiti kontratužbu, a na sudu će pasti pred istinom.

 

Da li za Jelenu Golubović idalje mislite da je laprdalo, i da li će, ako se sretnete, „leteti kao frizbi“, kao što ste joj svojevremeno zapretili u emisiji „Svet plus“ Jelene Bačić Alimpić? Postoji li mogućnost da se pomirite s njom, baš kao što ste to učinili sa Majom Nikolić?

Ne bih pričala o nebitnim osobama koje su proizvod nesrećnih okolnosti. Čini mi se da bespomoćno laprda, bez ikakve suštine. Ona je davno odletela kao frizbi, zato joj i prete mojim ulaskom.

Mnogi vas smatraju Don Kihotom 21. veka. Da li ste svesni da ponekada vodite bitke s vetrenjačama?

Ne vidim da su moje bitke toliko teške. Brzo razoružam sve protivnike.

Vaš nekadašnji prijatelj Ekrem Jevrić ponovo je učestovao na prethodnoj Farmi. Ovih dana u javnosti se pojavila priča da ima i po**o uradak. Kako to komentarišete?

Mislim da je to laž, jer sam sigurna da Ekrem nije spreman na takvo nešto. On je hipersenzibilan!

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI