Verovali ili ne, ovo nije Jelena Karleuša već…

Transformisao se u Jelenu (foto: Facebook)
Transformisao se u Jelenu (foto: Facebook)

… njen veliki fan!

Pred vama je fotografija momka koji se zove Stefan Subotić, koji je veliki obožavalac Jelene Karleuše. Ovaj momak toliko obožava sve vezano za pevačicu da se transformiše u nju. Inače, on studira grafički dizajn, a u slobodno vreme bavi se scenskim šminkanjem.

Pozvali smo Jelenu, ne bismo li joj predočili postupak njenog fana, a ona je pozdravila njegov postupak.

“Moji fanovi su neverovatni. Stvarno me ostavljaju bez teksta! Imitacija ove vrste je odraz velike ljubavi i ja sam polaskana. Oni znaju da meni mnogo znači svaka tetovaža posvecena meni, svaka torta sa mojim likom uz koju proslavljaju rođendane, svako pismo, svaki koncert gde mogu da ih vidim, dodirnem i zahvalim se za svu ljubav i podršku koju mi pružaju!” rekla je popularna JK i dodala:

“Svi odlično znaju da sam ja neko ko ih prihvata i razume, bez obzira na njihovu boju kože, veru, nacionalnost ili seksualno opredeljenje! Ako je ovaj dečko imao potrebu da se pretvori u mene na trenutak, ja ga podržavam jer je život jedan i svako treba da ga živi slobodno i onako kako želi i oseća! Bez straha i bez obzira sta malograđanska sredina misli! Mogu samo da mu poručim: PRELEP SI!” 

Povezane vesti