Obrt: Vlada i Ana Marija zajedno gostovali u emisiji!

Oči u oči, prvi put nakon incidenta!
Oči u oči, prvi put nakon incidenta!

Voditelj Vladimir Stanojević i fitnes prvakinja Ana Marija Žujović nakon mnogobrojnih spekulacija u medijima oko fizičkog obračuna odlučili su da se zajedno pojave u jutarnjem programu televizije Pink i da na taj način oboje kažu pravu istinu.

“Toliko meseci smo bili zajedno i imali smo predivnu vezu. To je bila žena sa kojom sam želeo da provedem ostatak života”, rekao je Vlada, dok je Ana Marija potvrdila da je posetila policiju, ali da nije podnela krivičnu prijavu.

“Tačno je juče sam posetila policiju, nisam podnela prijavu. Policija je sve saznala iz medija i zbog toga su me pozvali. Dala sam izjavu u svojstvu građanina i oni znaju šta se dogodilo”, rekla je fitnes instruktorka.

“Živeli smo kao u bajci, imali smo u poslednje vreme trzavice ali nažalost nismo mogli da preguramo. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali dodatno podstaknut alkoholom otišao sam kod nje u stan u nameri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do obostranog fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario”, izjavio je Stanojević.

https://www.youtube.com/watch?v=GUl398Aung8

“Iskreno, nisam očekivala ovakav kraj. On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutru videla sam modricu na svom oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, okačila sam sliku na svom Fejsbuk profilu. Iz ove perspektive sada, nikada to ne bih uradila. Nakon toga morala sam da odem da radim, ali čim sam završila otišla sam kod doktora na preglede”, objašnjava fitnes instruktorka.

Vlada se kaje zbog svega što se dogodilo, govori da nikada ne bi podigao ruku na žensko, a oboje o svojoj vezi govore u prošlom vremenu. Na samom kraju, njih dvoje su se još jednom osvrnuli na celu priču i rekli šta bi voleli da se nakon svega ovoga dogodi.

“Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta reči koje nismo nikada rekli. Rekao sam da se kajem i da mogu da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio. Voleo bih da ostanemo u nekom korektnom odnosu. Želim joj sve najlepše u životu, bez ikakvih ružnih reči i iznošenja prljavog veša”, rekao je Vlada.

“Trenutno je rano da pričam o našem daljem odnosu. U ovom trenutku mogu svašta da kažem, a da ne bi bilo posledica, samo ću zadrati sve za sebe dok ne sednem da razmislim”, rekla je Ana Marija.

Izvor; Kurir

Povezane vesti

Back to Top