in

Voditeljka Jovana Jeremić postala vidovita?!


Jovana Jeremić već neko vreme obara sve rekorde svojim snimcima na društvenim mrežama, a malo ko zna da se osim voditeljstva bavi i astrologijom.

Kako nam je objasnila, oslušivajući zvezde predvidela je mnoge stvari vezane sa svoj život. Zahvaljujući astrologiji, Jovana je znala i kada će da se uda i postane majka.

„Jovana se dugo bavi proučavanjem astrologije, dosta je o tome čitala i počela je da se bavi proučavanjem zvezda. Mnogi astrolozi su joj rekli da može da se bavi i tim poslom i da počne da zarađuje tako što će drugima uz pomoć datuma i vremena rođenja predviđati dešavanja u budućnosti. Ona nikad nikome nije naplatila to, ali prijateljima i saradnicima kada ima vremena pogleda natalnu kartu,“ priča izvor.

„Pa i sebi je predvidela udaju i trudnoću. Niko joj nije verovao, doškla je na posao i rekla da će upoznati muškarca kroz nekoliko meseci za kog će se udati i kome će roditi dete, čak je rekla da će joj prvo dete biti devojčica. Svi su prevrtali očima i smejali su joj se, ali tako i bi, upoznala je Voju za kog se ubrzo i udala i ostala trudna,“ objašnjava izvor.

Ovu priču potvrdila je i Jovana.

„Verujem u astrologiju i sama je istražujem. To je moja velika ljubav. Čitam dosta o tome i neki kažu da sam nesuđeni astrolog. Ja sam veoma intuitivna i osetim svaki put šta će da se desi u budućnosti. Kada se dese neke stavri, ja svaki put kažem sebi da sam ovo već predvidela. Ništa ne može da me začudi. Astrologija dosta pokaže čoveku u kom smeru treba da se kreće. Ukaže ti kada je vreme za ljubav, a kada za posao. To treba poslušati. Ja sam to na svojoj koži osetila,“ kaže Jovana koja zna šta je čeka u bliskoj budućnosti, ali o tome ne želi da govori.