in

Woody Allen: Optužbe o seksualnom zlostavljanju su laž!

woody sa cerkom
Woody sa ćerkom Dylan

Nije prvi put da se legendarni glumac i režiser Woody Allen susreće sa javnim optužbama svoje ćerke Dylan Farrow, da ju je, kada je imala 7 godina, seksualno zlostavljao. Međutim, poslednjih dana ovaj sukob doživeo je novi obrt.

Dylan, inače ćerka Woodya iz braka sa glumicom Miom Farrow je u autorskom tekstu u New York Timesu iznela neverovatne detalje o događaju koje je proganja ceo život. U tekstu objašnjava kako ju je otac nedolično dirao jednom prilikom. Takođe je izrazila svoje gađenje i šokiranost što Holivud sve ove godine ćuti i ignoriše njene navode. Da stvar bude još šokantnija Dyilan je u tekstu po imence spomenula glumce iz najnovijeg filma svoga oca, Blue Jasmine Aleca Baldwina, Cate Blanchett i Louisa C.K.  i upitala ih kako mogu da okreću glavu od ovoga:

„Šta biste radili da je u pitanju vaše dete?“

Kako izveštava Hollywood Reporter, PR služba glumca odgovorila je da će se određene mere tek preuzeti, a da je Woody Allen ove navode po ko zna koji put demantovao i za njih rekao da su lažni i sramotni. Advokat poznatog glumca je otišao korak dalje i za ovakvu situaciju optužio majku devojke, čuvenu glumicu Miu Farrow, koja je već decenijama u tihom ratu sa bivšim mužem.

Podsećanja radi, Woody se devedesetih oženio mladom devojkom Soon-Yi Previn, koju je usvojio dok je bio u braku sa Miom.

foto: Mirror/ Redakcija Tracara.com