Yana Novak: Hefner će poludeti od sreće kad me vidi!

YouTube senzacija Yana Novak, o kojoj smo u više navrata pisali, prošle godine podigla je dosta prašine svojim urnebesnim video zapisima sa srpske pijace, ali i ispred Playboy mansiona gde, kako sama tvrdi, očajnički pokušava da izgradi karijeru. Iako se sumnja da iza nje stoji naša uspešna glumica Bojana Novaković, Yana nezvanično tvrdi da sa njom ne komunicira, jer su u svađi, a evo šta je još ispričala u intervjuu za Tračaru. :)

Da li smatraš da je to što si slala pozitivnu energiju Novaku Đokoviću tokom njegove igre, doprinelo njegovoj pobedi? Da li ti se zahvalio?

Samo da znate, nisam samo ja, NEGO SVI MOJI FANOVI su mi se pridružili. Sedeli smo svi zajedno na Facebooku i slali tu energiju. Energija je komplikovana stvar. Mora da se zna tačno koji stil energije treba da se šalje. Noletu ponekada treba agresivna energija, high energy, a ponekad mu treba mirna energija, calm. Uvek je positive energy! Ja mislim da smo mi to vrlo dobo odradili, a njegova pobeda je dokaz za to. Nije mi se još zahvalio, ali sam sigurna da će ukapirati šta se desilo kada se smiri histerija slave i kada bude završio celebration sa onima koji su mu najbliži.

Koliko je težak put do uspeha u Hollywoodu? Tebi to prilično uspeva.

Znate šta, mene ne interesuje Hollywood. To je za glumce. Ja sam model. Mene interesuje Playboy. I to je tamo, vidite da je teško. Ali, ja radim na tome. Baš sada radim na tome da uđem u Playboy Mansion. Nije lako, ima puno security guards, ali sam sigurna da će Hugh Hefner poludeti od sreće kad me vidi. Samo treba da me vidi.

Kakav je osećaj biti ispred Playboy vile? Da li te je Hef primetio? Zašto te nisu pustili unutra?

Kao da stojite pred RAJEM. Osećam tako lep vazduh i neverovatan mir. Mecca. Nisu me pustili jer me Hugh nije video. Čim dođem do njega, onda će mi to biti kao second home.

Da li misliš da su grudi i velike usne dovoljne za uspeh u Holivudu?

Naravno da ne! Celo telo mora da je savršeno, a naročito dobre noge, jer je tamo uvek leto i uvek se nose kratke haljinice. U stvari, to je možda važnije od grudi i usana. Ali, ja imam sve. Ja sam quadrupe threat.

Koji ti je omiljeni proizvod sa srpske pijace?

Maline, breskve, grozđe i krastavac. I kajmak.

Da li ti smetaju oni koji kažu da si ti ženski Borat?

Borat je dlakav novinar. Ja sam lepotica. Uopšte ne shvatam zašto nas ljudi upoređuju. Osim da i on i ja obožavamo Pamelu Anderson.

Šta je bolje, da si lepa i glupa ili pametna i ružna? Da li je moguće oba?

Ja sam očigledno i jedno i drugo, tako da bolje da pitate nekoga ko ima ovaj problem. Ali, koliko ja vidim, sad je sve moguće. Ako ste lep i glup, onda imate Google. Ako ste pametan i ružan, onda imate hirurgiju. Sve se može. Samo treba volja i pozitivna energija.

Da li bi za čitaoce Tračare mogla da otpevaš svoju omiljenu pesmu i da im pošalješ poljubac?

Pa prvo oni meni, pa ću ja njima. Je l’ može tako?

P.Ž / foto: Facebook

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.