Prati nas

Vesti

Za Severinin mladalački izgled odgovoran je bizaran trend

Severina važi za jednu od javnih ličnosti sa najboljim izgledom. Njenom savršenom tenu i vitkoj liniji zavide i mnogo mlađe devojke, a za sve je odgovoran bizaran trend.

Naime, kako pišu domaći mediji, Severina posećuje takozvane krio-saune, u kojima se pomoću tečnog azota teperatra spušta do -160 stepeni.

’’Seve ide na različite tretmane lepote i redovno vežba. Pored toga, ona jednom nedeljno posećuje krio-saune, koje su hit u svetu. Umesto da se u njima preznojavate, vi se rashladite. Smatra se da su odlične za cirkulaciju, umanjenje bola, sportske povrede, ali i podmlađivanje kože’’, otkriva izvor blizak pevačici, pa dodaje:

’’One su odlične i za gubljenje suvišnih kilograma ili održavanje vitke linije, pošto se za samo tri munuta sagori čak 700 kalorija. Severina tamo ide da se otarasi celulita, jer koža koja se povreme izlaže niskoj temperaturi postaje zategnutija i lepša’’, rekao je izvor za Hit.

Pevačica je toliko zadovoljna ovim tretmanom, da ubeđuje i supruga Igora Kojića da proba, ali je još uvek skeptičan kada je ovaj trend u pitanju.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    08. 08. 2019. at 14:23

    Dzabe baca kintu, videli smo rezultate bez filtera.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top