Zbog bahatog parkiranja Sandre Afrike, umalo da strada dete!

Nepropisno parkiranje pevačice moglo je da izazove tragediju (foto: Facebook)
Nepropisno parkiranje pevačice moglo je da izazove tragediju (foto: Facebook)

Izgleda da je folkerka Sandra Afrika postala bahatija otkako je postala aktuelnija, ako je suditi po objavi korisnice društvene mreže Facebook, koja je osula paljbu na pevačicu zbog njenog nepropisnog parkiranja. Kako je napisala, zbog njene bahatosti mogla je da ostane bez deteta.

Javna prozivka od komšinice (foto: facebook)

“Veliki pozdrav za sugrađanku pevaljku sa umetničkim imenom koje glasi kao jedan topli kontinent, koja ovako spretno i ni malo pretenciozno parkira automobilčić, zbog kojeg malopre umalo nisam ostala bez mlađeg deteta dok sam kolicima nagazila na pešački, jer nas, takođe zbog njega, nije video vozač koji je skretao ka Dunavu. Sandra, jeb*m te bogalju intelekta, i one još rašrafljenije što ti to dozvoljavaju”, napisala je korisnica u opisu fotografije na kom se nalazi Sandrin automobil, marke BMW.

U iščekivanju komentara od pevačice, kontaktirali smo tim koji se bavi Sandrinom karijeri, koji je oštro reagovao na kritikovanja njene komšinice.

“Sandrin automobil je bio na parking mestu, a osoba koja koja je imala problem, neka se želi onome, ko je hteo da je pregazi”, rečeno nam je u menadžmentu Sandre Afrike.

Nažalost, Sandra nije jedina koja je uhvaćena u bahaćenju u saobraćaju, što dokazuju i brojni snimci i fotografije koje se pojavljuje u medijima, pa se nadamo da će estradne ličnosti konačno shvatiti da bahatom vožnjom i parkiranjem ne rizikuju samo sopstveni život, već i život drugih, nedužnih, ljudi.

Povezane vesti