Prati nas

Hot!

Zbog čega imamo dvostruke standarde za obnažene pevače i pevačice?

Pronađi dve razlike... (foto: Instagram/Screenshot)

Pronađi dve razlike… (foto: Instagram/Screenshot)

Iako smo već odavno zakoračili u 21. vek, stoleće oslobađanja i brisanja granica između polova, očigledno je da je nasleđe prethodnih vekova još uvek duboko usečeno u naš način mišljenja.

Najbolji primer za to je zadnjica planetarno popularnog pevačaJustina Biebera. 21-godišnji miljenik devojčica je okačio na Instagram fotku svoje obnažene pozadine što je izazvalo nezapamćenu histeriju na ovoj društvenoj mreži. Za manje od dva dana on je sakupio preko 2 miliona lajkova i više od 600 000 komentara.

Naravno, najveći broj komenatatora mu je poslalo srcad, emotikone koji izražavaju požudu ili kratke poruke tipa: “Okreni se napred, molim te”, “Ne mogu da prestanem da gledam” ili “Zašto nas mrziš? Okreni se i pokaži nam penis”.

(foto: Instagram/Screenshot)

(foto: Instagram/Screenshot)

Sa druge strane, njegova godinu dana starija koleginica, Demi Lovato, je pre 6 dana pozirala oskudno odevena, noseći na sebi brushalter koji je ostavio malo šta za imaginaciju. Ipak, začudo, reakcija nije bila ni približna kao u slučaju Biebera.

“Još uvek si debela, k*čko”, “Pravi k*rvinski autfit”, “Molim te, prestani sa ovakvim oblačenjem, postaješ dr*ljasta kao Miley”…

(foto: Instagram/Screenshot)

(foto: Instagram/Screenshot)

Postavlja se pitanje zbog čega je nag muškarac pohvaljen kao zgodan i sexy, a naga provokativno odevena devojka obeležena kao niskomoralna?

Treba li, uopšte, napomenuti da je pre godinu dana Rihannin profil na Instagramu bio deaktiviran zbog promovisanja promiskuiteta i golotinje, ali ista ova politika ne važi kada je u pitanju podjednako popularan izvođač samo zato što je muškarac.

3 komentara

3 Comments

 1. Koji sam ja meni kralj

  08. 07. 2015. at 22:37

  Cak i ljudi koji imaju talenat postaju starlete i starletani. Ne volim ovu decurliju, ali evo talentovani i opet goli. Danas jos Legend i Drake. Pa dokle jbt ..

 2. hah

  09. 07. 2015. at 03:12

  Najgore je to što su one stvarno talentovane ,ali se pored k*rvetina tipa Kardashian moraju skidati da bi privukle pažnju,kad već muzikom ne mogu.Takvo je vrijeme došlo.Ovo govorim za Demi naravno,a Justin je…pah Justin.

 3. Born To Die

  09. 07. 2015. at 15:16

  Da, oni mogu da se skidaju, a Rihanni su ukinuli profil jer je stavljala takve slike. Svasta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top