in

Zle koleginice nameštaju skandal Nataši Bekvalac, upleten i biznismen

Nata, za sada, ne odgovara…

Foto: Instagram

Neimenovane koleginice Nataše Bekvalac, koje je ne podnose, hoće da naprave budalu od nje, pa podmeću biznismene da joj pišu poruke i komentare ne bi li se Nata upecala.

Ipak, kako piše Scandal, one „zaboravljaju da je Nata mudra žena koja sebi nikad nije dozvolila da padne na udvaranje preko interneta.“

Međutim, zaista se na Instagramu pojavljuju mnogi tipovi koji joj svašta poručuju. Neki lik joj navodno piše: „Spreman sam da dam i 100.000 evra za noć s tobom! Ja nisam kao tvoji bivši, čuvaću te kao caricu! Ti zaslužuješ samo najbolje…”

Jednu od tih poruka Nataša je nekome pokazala i to je dospelo u javnost, ali ona na to nije odgovarala jer niti je balavica, niti naseda na takve gluposti.

Foto: Instagram

Inače, navodno se radi o bogatom biznismenu koji prodaje skupe automobile po Evropi, međutim, daleko je izvesnije da se radi o lažnim profilima, te da neko ko Natu ne može očima da vidi samo čeka da se ona upeca i krene u prepisku, a da je oni onda izblamiraju po medijima.

Bekvalečeva zna za jadac, pa nikome ni na šta ne odgovara.

„Ona vrlo dobro zna da proceni kad je neko ozbiljan, a kada joj smeštaju. Kako je i sama rekla, prepustiće se tek kada joj neko javno priđe i ponese se kao pravi džentlmen, međutim, oni koji je ne vole, smeštaju joj zamke, pa se nadamo da Nata neće nasesti,“ piše Scandal.