Prati nas

Šokantno

Zorannah šokira izjavom: Muškarac je bitniji i od dece. Žena je tu da kuva i menja pelene

Kako živimo u 21. veku, oko nas je sve više i više ljudi koji se bore za jednaka prava žena i muškaraca. Brojne zvezde redovno obraćaju pažnju široj publici da žena danas treba da ima jednaka prava na obrazovanje, rad i zaradu kao i muškarci. Međutim, mnogi i dalje smatraju da je ženi mesto u kući kako bi negovala porodicu i bila tu za sve potrebe svog muškarca. Među njima je i naša blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah.

Zorannah je poslednjih godina stekla ogroman uspeh kao blogerka i jutuberka. Zato je iznenadila sve pratioce kada je otkrila da bi se bez razmišljanja odrekla svoje karijere kako bi udovoljila svom dečku. Svojim objašnjenjem je uspela iznervira žene koji prate njene postove, jer je izjavila da devojci muškarac uvek treba biti prioritet broj 1.

“Svako vodi svoj život, ovo je moj kanal i moj život i spominjaću svog dečka  koliko god ja to želim. Ja mu nikada u životu ne bih tražila da odbaci svoju karijeru, jer smatram da je on muško i da je njegova karijera bitnija od moje. Ja svoj posao mogu da radim odavde, ali da ne mogu, ne bi bio smak sveta što sam okrenula vrata svojoj karijeri zarad porodice. Svako ima prioritete u životu, ja ću njega pratiti na kraj sveta jer svaka žena treba da prati svog muškaraca a ne on nju. Muškarci koji to rade su besposličari, papučari i pijavice i nijedan od njih ne treba da očekuje da će žena da ga izdržvava. A žena ima puno pravo da očekuje to jer podiže decu i brine o njemu, a ako ima vremena pored toga da radi to je bonus”, napisala je Zorannah u komentarima ispod svog videa.

Poznata blogerka je za kraj dodala i da smatra da njen stav nije nešto što bi trebalo da zadrži za sebe, jer bi bilo mnogo manje razvoda i samohranih majki da i druge žene razmišljaju kao ona.

“Ja ne razumem kako neko može sebe da stavi ispred svog muškarca. On treba da bude prioritet br. 1, onda ti ili ako imaš decu oni nakon njega, pa onda ti i svi ostali… Da je više žena kao ja manje bi bilo razvoda i samohranih majki!”, napisala je Zorannah.

Očekivano, Zorana se našla na udaru fanova zbog svojih komentara i stavova.

 

11 komentara

11 Comments

 1. pixie

  13. 11. 2017. at 13:57

  Dobro, ona je uvek trcala za fudbalerima i sad kad je konacno jednog uhvatila, valjda zeli da mu pokaze koliko joj je bitan :D

 2. Bellagio

  13. 11. 2017. at 14:05

  To što se ona osjeća manje vrijednom, njen problem. Možeš imati sve na svijetu, ali ako ti je mozak u kamenom dobu, teško je. Da se ova nije školovala u Talibanu?!

 3. Milos

  13. 11. 2017. at 16:38

  Ova je gluplja nego sto sam mislio

 4. V

  13. 11. 2017. at 17:50

  Tvoja mama da nije radila, kad ti je tata otišao za švalerkom, ne bi imala hleba da jedeš, kretenu od devojke. Kako te, bre, nije sramota ovakve bljuvotine da izjavljuješ?!

 5. Ejti

  13. 11. 2017. at 18:47

  Cura izgleda ima ozbiljnih problema sa mozgom.

 6. Anonimus

  13. 11. 2017. at 23:17

  Hm, da li je to vredno tolike zrtve..nista nije vecno, pa tako ni njena veza. Kajace se kada raskinu sto je odbacila svoje prijatelje, i karijeru. Tako to biva.

 7. oooo

  14. 11. 2017. at 00:26

  ja msl da ona ima pravo da zivi kako zeli. Ja msl da zivi u kamenom dobu i da je glupa ali to ce joj godine pokazati. Medjutim, ima pravo da sama pravi svoje odluke….

 8. Mas

  14. 11. 2017. at 07:38

  Ne znaš ti dušo moja šta su pelene i mala deca…

 9. Bye bitch

  14. 11. 2017. at 20:38

  Ohoo i ovo “patrijota” ko Cecili

 10. Countess

  15. 11. 2017. at 01:15

  Slažem se sa svim, osim sa zadnjim pasusom. Kada ona dobije djecu jednog dana, baš da vidim hoće li staviti muža ispred njih. Inače, sasvim je normalno i prirodno da se uloge raspodijele tako da jedno zarađuje/hrani (otac) a drugo vaspitava djecu (majka). Ako oboje jure karijere, kome će djeca biti prepuštena? Mislite malo o tome.

 11. Edgar

  16. 11. 2017. at 08:30

  Ova Zorana je odavno raskrstila s mozgom! A jadnica, valjda mora tako nešto da blebne, jer da nema tog fudbalera koji ju sponzoriše, jadna klaberka ne bi imala za hleb. Ali nije jasno tko ju prati??? Na kojem nivou su njeni foloveri??? Jesu to ovi koji kasnije završe u Parovima?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top