in

Zvezdu Granda kidnapovala majka


Milica Pavlović, učesnica ovogodišnjeg takmičenja za novu zvezdu Grand produkcije, u intervjuu za Alo otkrila je da je kada je bila mala majka kidnapovala i povela sa sobom u Švajcarsku!

„Odrasla sam u Švajcarskoj i kao mala bila sam nemirnog duha, što se sada i vidi na mojim nastupima. Iako sam bila vrlo nestašna, jako rano sam sazrela, jer to tako biva sa decom razvedenih roditelja“, kaže Milica, koja se priseća dana kada je majka kidnapovala.

„Jednog dana sam krenula u školu, išla sam u drugi razred i ta žena me je sačekala ispred, uhvatila za ruku i ugurala u automobil. Bila sam u šoku, nisam znala šta se dešava. Prevezla me je preko granice, najpre u Makedoniju, a potom kod sebe u Švajcarsku. Tamo sam tri meseca išla u školu. Bilo mi je mnogo teško, često sam plakala, nisam znala jezik, htela sam kod bake i deke, a i oca sam retko viđala, i to nakratko“, otkriva Milica.

Ipak, na kraju se sve završilo pozitivno po Milicu, pošto je majka dovela za raspust u Srbiju, a njen deda po ocu poslao socijalne radnike koji su mladu pevačicu vratili porodici njenog oca.

loading...