Prati nas

Šokantno

Zvezdu Granda kidnapovala majka

Milica Pavlović, učesnica ovogodišnjeg takmičenja za novu zvezdu Grand produkcije, u intervjuu za Alo otkrila je da je kada je bila mala majka kidnapovala i povela sa sobom u Švajcarsku!

“Odrasla sam u Švajcarskoj i kao mala bila sam nemirnog duha, što se sada i vidi na mojim nastupima. Iako sam bila vrlo nestašna, jako rano sam sazrela, jer to tako biva sa decom razvedenih roditelja”, kaže Milica, koja se priseća dana kada je majka kidnapovala.

“Jednog dana sam krenula u školu, išla sam u drugi razred i ta žena me je sačekala ispred, uhvatila za ruku i ugurala u automobil. Bila sam u šoku, nisam znala šta se dešava. Prevezla me je preko granice, najpre u Makedoniju, a potom kod sebe u Švajcarsku. Tamo sam tri meseca išla u školu. Bilo mi je mnogo teško, često sam plakala, nisam znala jezik, htela sam kod bake i deke, a i oca sam retko viđala, i to nakratko”, otkriva Milica.

Ipak, na kraju se sve završilo pozitivno po Milicu, pošto je majka dovela za raspust u Srbiju, a njen deda po ocu poslao socijalne radnike koji su mladu pevačicu vratili porodici njenog oca.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Somebody

  25. 11. 2011. at 11:48

  Burna proslost :/

 2. Jeremija

  25. 11. 2011. at 15:28

  Jaoooooo koji reatrd… Da vidimo sta bi ona uradila kad bi muzevljeva porodica uzela njeno dete -.- i posle to dete krene da se duri sto je majka htela da bude s njom…Treba da bude srecna sto je majka nije napustila aaaa nee….onda se duri jer je navikla na jednu sredinu…

 3. Ed Westwick

  25. 11. 2011. at 16:04

  Mene ova cura bas nervira,ne znam zasto…:)

 4. Manly Doll '88

  25. 11. 2011. at 16:56

  Sva je negativna! Rava sa velikim Q!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top