Milici Pavlović se oduzeli prsti!

Popularna zvezda 'Granda' preživljava dramu
Popularna 'Zvezda Granda' preživljava dramu

 

Zvezda GrandaMilica Pavlović ovih dana preživljava pravu životnu dramu: nakon komplikovane operacije u švajcarskoj bolnici, prilikom koje su joj lekari odstranili šipku iz ruke koju su joj ugradili pre dve godine nakon saobraćajne nesreće, Milici su prsti ostali nepokretni.

Naime, prema rečima dobro obaveštenog izvora, problem je nastao kada je Milica tražila da se operacija radi pod totalnom anestezijom na ličnu odgovornost, pa su joj prilikom zahvata oštećeni nervi koji su doveli do paralize prstiju na levoj ruci.

“Iako su joj lekari rekli da totalna anestezija nije preporučljiva da joj se ne bi oštetili nervni završeci, ona nije htela da pristane. Potpisala je pristanak da je opiju na sopstvenu odgovornost i, nažalost, sve se završilo na najgori način. Kada se probudila iz anestezije shvatila je da ne oseća tri prsta. Odmah je pozvala doktore, ali njihovi odgovori nisu bili ohrabrujući. Niko ne može da joj kaže da li će i posle duge rehabilitacije moći da pomera prste. Iako je svi tešimo, veoma je depresivna i jedva čeka da se vrati u Srbiju”, kaže izvor blizak pevačici za dnevne novine Press.

Pevačica, čija pesma Tango obara rekorde gledanosti na YouTubeu, potvrdila je pisanje dnevnog lista. “Hvala što brinete, nisam najbolje. Neke stvari su se iskomplikovale. Vraćam se u Srbiju 20. septembra, pa ćemo pričati o svemu. Razumite me”, izjavila je Milica.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI