Prati nas

Dragana Mirković na ivici suza: Ceca treba da me poštuje, bila sam za nju kada joj je najviše bilo potrebno

Šokantno

Dragana Mirković na ivici suza: Ceca treba da me poštuje, bila sam za nju kada joj je najviše bilo potrebno

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da je ostala u šoku nakon izjave Svetlane Cece Ražnatović.

Dragana je nedavno imala susret na snimanju jednog novogodišnjeg programa sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović koji je bio neprijatan, a nakon svega Mirkovićeva je završila u bolnici. O svemu što se dogodilo, Dragana je komentarisala uživo u programu.

“Za mene skroz neočekivano. Samo jedan fin susret i jedno ljubazno i kulturno dobro veče izazvalo je nešto šokantno za mene. Ja sam osoba koja je vesela i pozitivna, ali još bitnije je da sam osoba koja oprašta,” rekla je Dragana.

U jednom momentu pušten je viralni snimak svađe Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, nakon čega je pevačica detaljno ispričala šta se iz njenog ugla dogodilo tokom tog susreta.

“Kako sam ja doživela? Pa… sve je bilo usred mog intervjua. Ona nije znala da se to snima, ali ja sam dobila poziv od novinara i ona kada je naišla ja sam sa osmehom rekla: “Dobro veče” i dočekala me je jedna izuzetno besna faca. Poslednji put smo se videle pre sedam godina. Meni je bilo neprijatno tada zbog ljudi i ona je na kraju uletela u garderobu. Ja sam otišla kući, vratila se u Beč i sutradan osvane skraćeni snimak ovog razgovora sa naslovom da sam ja pokušala da je isprovociram,” rekla je Dragana.

U nastavku emisije puštena je i izjava Svetalne Cece Ražnatović koja je pre nekoliko dana, kada je slavila slavu, komentarisala ovu situaciju između Dragane Mirković i nje, a tom prilikom Ceca je poželela Dragani da u Novoj godini snimi hit.

“Ja sam se potrudila da ovaj snimak ne slušam. Nikada javno nijednu ružnu reč za Cecu nisam rekla i neko ko mi pronađe snimak da sam ja tako nešto rekla… Nisam. Meni je ovo mnogo teško i ja prvi put dolazim u ovakvu sitaciji. Sve datira od devedesetih. Ja sam uvek birala onaj put da se sklanjam i ćutim. Meni je mnogo teško da pričam o ovome. Ponovo da se sretnemo, ja ću joj opet sa osmehom reći: “Dobro veče”. Iskreno, nisam ponosna na to što mi nije bilo dobro, a mene moje kolege poštuju. Ona bi najviše trebalo da me poštuje, jer sam bila za nju kada joj je najviše bilo potrebno,” izjavila je Dragana nakon priloga koja je bila na ivici suza.


6 komentara

6 Comments

 1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

  31. 12. 2018. at 17:19

  CEKI TREBA DA TI OPALI SAMAR SVAKI PUT KAD TE VIDI… SELJANOOOO

 2. Gili

  31. 12. 2018. at 18:37

  Nanogica treba da ljubi stope i klanja se jednoj Dragani, zeni bez mrlje u karijeri, dok je Nanogica osudjivana robijasica, kuma ubice premijera i zena ratnog zlocinca, ko takvu podrzava neka se ozbiljno preispita

 3. Nina

  31. 12. 2018. at 19:37

  Gilina rijec zlata vrijedi.

 4. Maja

  31. 12. 2018. at 19:52

  Rekla si dobro vece i pitala da li se vas dve poznajete. Sta ti je Ceca lose uradila? Rekla da ti odlucis dal se poznsjete. Prekini da cmizdris i da se prosipas.

 5. Kompleksasi

  31. 12. 2018. at 20:06

  Gili, neke su svoje grehe platile, a neke tatice panduri pokrivaju za ucestvovanje u atentatuu na novinara, izmedju ostalog. Neke se prave fine, a da je Ceca rekla za Draganinu decu ono sto je ona za Cecinu bilo bi razapinjanje. Dragana misli da joj je zivot poceo od kad se odselila u Bec, i da su svi zaboravili Skoricku, izvesnog krimosa sa kojim je jedno vreme provela u bliskoj nam drzavi, ili da niko ne zna za brojne tuzbe ka firmi njenog muzica, vecina za neisplacivanje punih plata i doprinosa. Nema ni jedne osobe na estradi bez kile putera na glavi. Zato svako treba da gleda svoja posla i ne cacka gde neje treba. Dosta prenemaganja.

 6. Biljana

  31. 12. 2018. at 21:36

  @Kompleksasi, bravo za komentar! Ova Dragana se samo prenemaze, glumi neku dobricu a premazana je svim bojama. I još neko ovde pomenu da Ceca treba svaki put kad se sretnu da joj opali samarcinu. Slažem se i sa tim! Da mene neko onako opanjkava po medijima a onda glumi nevinasce, ne bih ga pogledala više.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top