Prati nas

Emina Jahović i Mustafa Sandal pred razvodom?

Šokantno

Emina Jahović i Mustafa Sandal pred razvodom?

Mustafa se odselio iz zajedničke kuće, u kome živi sa pevačicom i sinovima

Emina Jahović poslednjih meseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima. 

Prema pisanju Blica, par na sve načine pokušava da izgladi odnose, zbog čega se u javnosti predstavljaju kao skladan par. Ipak, činjenica je da su u nikad napetijim odnosima i na korak od razvoda. Sve češće nesuglasice dovele su do toga da se udalje, a prvo se iz kuće odselio Mustafa dok je Emina ostala sa decom.

“Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da reše nesuglasice. Međutim, kako nisu uspeli, iz kuće se prvo odselio Mustafa, a pevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u kući. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su retko komunicirali,” kaže izvor blizak pevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da će se naći na udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise rečima da je u njihovom braku sve u najboljem redu,” kaže dalje izvor.


Međutim, ponovo su usledili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu. “Pevačica je želela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega,” dodaje izvor.

Jahovićeva je u novembru demantovala sličnu vest. “Kako u Srbiji, tako i u Turskoj, mediji su skloni senzaciji i nije ovo prvi put da pokušavaju da me razvedu. Svima iz moje okoline je poznato koliko sam u skladnom i lepom braku sa Mustafom,” rekla je tada. 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top