Prati nas

Emina Jahović na rubu depresije? Zbog razvoda ide kod psihijatra

Šokantno

Emina Jahović na rubu depresije? Zbog razvoda ide kod psihijatra

Emina Jahović još ne može da preboli razvod od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala, pa je potražila pomoć psihijatra! Turski mediji pratili su u stopu pevačicu, a od njenih bliskih prijatelja saznali su da ona veoma teško podnosi rastanak sa suprugom.

“Emina redovno ide kod psihijatra na seanse jer i dalje pati za Mustafom. Iako je ona potencirala rastanak, nije joj svejedno, jer su zajedno proveli 14 godina, od kojih deset godina u braku,” naveo je izvor.

Da se ne oseća psihički dobro, vidi se i na fotkama koje su uslikali turski paparaci. Oni su nedavno uhvatili Eminu dok je sa sinovima Jamanom i Javuzom bila na odmoru u jednom elitnom turskom letovalištu. Ona se ni na moru nije odvajala od psihološke knjige pomoću koje pokušava da preboli razvod.

Turci pišu da je Emina sve vreme bila utučena i da se osamila uz knjigu “Samopouzdanje: Prestanite da se osećate poniženo, postanite hrabri”, koja inače nije napisana na srpskom ili turskom jeziku, već na engleskom.

“Ona se trudi da što više vremena provodi sa sinovima, koji joj često izmame osmeh, ali od prijatelja ne krije da još ne može da pregura rastanak od Mustafe. Zato često čita psihološke knjige, ali i redovno ide kod psihijatra,” kazao je izvor blizak Jahovićevoj.

I sama pevačica je potvrdila da joj je raspad desetogodišnjeg braka teško pao.

“Razvod je kao mala smrt. Smrt svega što ste zajedno preživeli. Patila sam dve godine, ali nisam to pokazivala,” izjavila je ranije pevačica, čime je priznala da njen brak dugo nije funkcionisao:

“Odluka o razvodu nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, i u toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.” (Informer)

1 komentar

1 komentar

  1. Mia

    21. 07. 2018. at 18:15

    Ova zena postaje kao kostur.Steta od onakve lepotice.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top