Prati nas

Emina Jahović u paklu: Mustafa Sandal joj namešta aferu?

Šokantno

Emina Jahović u paklu: Mustafa Sandal joj namešta aferu?

Turski pevač u poslednje vreme sve češće objavljuje fotografije sa sinovima na Instagramu, što je ranije izbegavao. 

Emina Jahović ovih dana prolazi kroz pakao jer njen bivši suprug Mustafa Sandal utiče na turske medije, koji iz dana u serviraju negativne tekstove o srpskoj pevačici.

“Nakon saopštenja da se razvode, Emina se okrenula svojim obavezama oko posla, a svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima. Iako je ostala u dobrim odnosima sa Mustafom, čini se da njemu uopšte nije svejedno zbog činjenice da se Emina okrenula sebi. Ona je ranije vodila računa o svakom detalju u njihovom domu, bila je uzorna majka, a kada je bila kod kuće, stalno je kuvala i spremala. Niko ne bi rekao da je to ona žena koja na sceni pravi haos i zavodi svojim seksepilom. Činjenica da je Mustafa sada ostao sam u njihovom porodičnom domu, njemu nikako ne prija,” kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

“Mustafi takođe smeta što se mediji u Srbiji toliko bave Eminom i njenim uspesima, kao i navodnoj vezi sa Markom Miškovićem, a niko ne pominje njega, kao da nije postojao u njenom životu. Upravo zbog toga, u Turskoj se šuška da je Mustafa glavni krivac zbog kojeg njihovi mediji konstantno prozivaju Eminu,” kaže izvor i dodaje da Mustafi sada smeta to što će deliti starateljstvo.

“Emina je naišla na strašnu osudu javnosti u Istanbulu zbog činjenice da se razvela od Mustafe. Za razliku od Emine koja tamo nije bila preterano bliska sa medijima, on ima veliki uticaj koji koristi kako bi njoj naudio. Ipak, ona ne pridaje previše pažnje tome i gura dalje. Mnogo joj je teško zbog svega što se dešava, ali ne želi da pokaže to pred drugima.# otkriva izvor.

Turski pevač u poslednje vreme sve češće objavljuje fotografije sa sinovima na Instagramu, što je ranije izbegavao.

“Svi oni koji prate Mustafu na Instagramu iznenađeni su činjenicom da toliko potencira eksponiranje dece putem društvenih mreža. Iako to do sada nije radio, on je, kako se čini, rešio da kopira Eminu, koja je oduvek volela da slika decu za društvene mreže. Počeo je da koristi i opciju „uživo” koju nudi Instagram, pa i na taj način eksponira svoje sinove i svaki slobodan trenutak koji provodi sa njima,” dodaje on.1 komentar

1 komentar

  1. Maya

    20. 03. 2018. at 10:59

    Muslimanska posla

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top