Prati nas

Glumica otkrila da ju je seksualno uznemiravao vlasnik srpskog pasoša Steven Seagal

Šokantno

Glumica otkrila da ju je seksualno uznemiravao vlasnik srpskog pasoša Steven Seagal

Glumac Steven Seagal koji je od prošle godine vlasnik srpskog pasoša, još jedan je od holivudskih moćnika, koji je optužen za seksualno uznemiravanje.

Glumica Portia de Rossi javno je osudila zvezde akcionih filmova: ona je na Twitteru ispričala da se on ponašao nedolično na audiciji za film u kome je imao naslovnu ulogu.

“Moja poslednja audicija za film Stevena Seagala odigrala se u njegovoj kancelariji. Pričao mi je koliko je važno da glumci imaju hemiju van scene, dok me je spuštao na krevet i otkopčavao kožne pantalone. Istrčala sam i pozvala agentkinja, koja mi je mirnim tonom odgovorila: “Nisam znala je li on tvoj tip.”,” napisala je ona na Twitteru.

Slično iskustvo imala je i glumica Julianna Margulies koju je Seagal prestrašio kada je imala 23 godine. “Agentkinja mi je rekla da sa Seagalom provežbam scenu u njegovoj hotelskoj sobi. Čim sam došla, Steven mi je pokazao svoj pištolj. Zatim mi je rekao da je on ‘iscelitelj’ i da želi da me izmasira. Pobegla sam, ni sama ne znam kako”, rekla je Julianna.

3 komentara

3 Comments

 1. nemam ime

  09. 11. 2017. at 20:20

  Kakav je ovo naslov boze me sacuvaj?

 2. Ffgf

  10. 11. 2017. at 09:51

  Trebalo mi pet minuta samo da naslov skontam

 3. tacy

  10. 11. 2017. at 12:07

  Hahahaha,,ali vlasnik srpskog pasosa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top