Prati nas

Ikodinović: Povraća mi se od Nataše Bekvalac!

Šokantno

Ikodinović: Povraća mi se od Nataše Bekvalac!

I dalje nema lepe reči za bivšu ženu (foto: novosti)

I dalje nema lepe reči za bivšu ženu (foto: novosti)

Nekadašnji vaterpolista i bivši muž Nataše Bekvalac, Danilo Ikodinović ostao je zgrožen nakon što je pevačica na rukometni derbi odvela njihovu ćerku Hanu.

On je za Kurir priznao da mu se bivša žena smučila i kaže da ga je zabrinulo što je maloletna devojčica bila okružena navijačima.

Razumem vaša pitanja i interesovanja, i ne ljutim se jer je to vaš posao. Povraća mi se od svega toga. Svestan sam da sam bio oženjen pevačicom, a ne bankarkom. Vodim skroz drugačiji život i nisam iz te priče. Ne interesuje me ništa u vezi s tim i stvarno bih vas molio da me zaobiđete. Znate da ne volim da govorim o privatnom životu, a još manje o svom propalom braku i bivšoj ženi. Neka radi ko šta hoće, niti me zanima, niti je na meni da nešto pričam.” izjavio je Dača, koji je trenutno u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

Inače, Nataša je tokom vikenda svoju osmogodišnju ćerku odvela na rukometni derbi između Partizana Crvene zvezde, a boje crno belih je branio njen muž Ljuba Jovanović. 

Hana i Petra (foto: Instagram)

Hana i Petra (foto: Instagram)

Pored Hane, sa sobom je povela i sestričinu. Njima se u jednom trenutku i prispavalo, pa je jedna od njih u jednom trenutku i prilegla, što je Nataša obeležila video klipom na svom Instagram profilu.3 komentara

3 Comments

 1. Moi

  23/02/2015 at 12:57 am

  Mozes misliti… Pa i ja sam u Haninim godinama isla na utakmice… Mogao je bilo sta drugo da prokomentarise

 2. keti

  23/02/2015 at 1:13 pm

  u tekstu ni govora da je reko povraca mi se od natase bekvalac, nego od svega ovoga, tojest to sto ga zapitkujete za nju stalno. jes da nisu u dobrim odnosima, ali vi se preokrenete, pfui

 3. littlegueen

  12/03/2015 at 10:45 pm

  KOGA OVO INTERESUJE?????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top