Prati nas

Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glam proslavu rođendana Atine i Nike

Foto

Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glam proslavu rođendana Atine i Nike

Pop diva Jelena Karleuša i najplaćeniji srpski defanzivni fudbaler Duško Tošić prethodnog dana su u prestoničkom restoranu Topčiderac organizovali glamuroznu proslavu rođendana svojih mezimica, Atine i Nike.

Starija Atina je napunila deset godina, dok je njena mlađa sestra slavila svoj deveti rođendan, a njihovi popularni roditelji su se potrudili da ova proslava bude posebna i da im maksimalno ulepšaju divan dan.

Restoran je bio dekorisan specijalno po Karleušinoj ideji, u stilu popularnih bajki. Atinine i Nikine drugarice i drugare zabavljale su četiri princeze iz popularnih crtaća, ali i mađioničari sa raznim trikovima, klovnovi… Čitava zabava okončana je spektakularnim vatrometom.

Za ovu priliku seksepilna JK je odabrala provokativnu i atraktivnu haljinu u zelenoj boji, dok se Tošić odlučio za elegantnu odevnu kombinaciju.

Sem porodica i najbližih prijatelja velikom slavlju su prisustvovale i Marija Šerifović i Indira Radić, dok su druge Jelenine kolege izostale jer je proslava organizovana u subotu, kada svi imaju zakazane svirke, prenosi Opera 17.2 komentara

2 Comments

 1. kleo

  10. 09. 2018. at 12:58

  aha… drugim recima odyebali nevaznu karleusu
  “sem porodica i najbližih prijatelja velikom slavlju su prisustvovale i Marija Šerifović i Indira Radić, dok su druge Jelenine kolege izostale jer je proslava organizovana u subotu, kada svi imaju zakazane svirke,

 2. Danijel Bogicevic

  20. 01. 2019. at 09:53

  Idilicna lezbejska fora od porodice Karleusa Tosic!
  Ni sama britankinja lezbejka Karleusa Jelena, osoba stvorena od interneta ne zna kakvu je foru osmislila sa njenom kidnapovanom nerodjenom decom u porodilistima I ko to zna gde I ko to zna kada!

  A da Tosic Dusko nema pojma!

  Nemate pojma ko je Danijel Bogicevic, a!

  Neko ko raskrinkava mafiju bilo koje vrste, kao sto je lezbejka mafijas ciganskog, ko to zna kog porekla narkoman Serifovic Marija koja organizovano sprovodi da kidnapuju srpsku rodjenu decu srpkinja po genetskom dnk poreklu!

  Da vas vise nisam cuo da pevate i da tako propagirate lezbejske Vuciceve Aleksandre-Kasandre kic i sund kulture I Hasanoviceve Tahirove zatupele kic i sund fore!

  U policiji da pevas I ti Serifovic Marija I ti Karleusa Jelena!

  Zajedno sa Todic Duskom!

  I to pred inspektorima I snimljenim glasovnim govorom!

  Jel vam jasno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top