Prati nas

Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glam proslavu rođendana Atine i Nike

Foto

Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glam proslavu rođendana Atine i Nike

Pop diva Jelena Karleuša i najplaćeniji srpski defanzivni fudbaler Duško Tošić prethodnog dana su u prestoničkom restoranu Topčiderac organizovali glamuroznu proslavu rođendana svojih mezimica, Atine i Nike.

Starija Atina je napunila deset godina, dok je njena mlađa sestra slavila svoj deveti rođendan, a njihovi popularni roditelji su se potrudili da ova proslava bude posebna i da im maksimalno ulepšaju divan dan.

Restoran je bio dekorisan specijalno po Karleušinoj ideji, u stilu popularnih bajki. Atinine i Nikine drugarice i drugare zabavljale su četiri princeze iz popularnih crtaća, ali i mađioničari sa raznim trikovima, klovnovi… Čitava zabava okončana je spektakularnim vatrometom.


Za ovu priliku seksepilna JK je odabrala provokativnu i atraktivnu haljinu u zelenoj boji, dok se Tošić odlučio za elegantnu odevnu kombinaciju.

Sem porodica i najbližih prijatelja velikom slavlju su prisustvovale i Marija Šerifović i Indira Radić, dok su druge Jelenine kolege izostale jer je proslava organizovana u subotu, kada svi imaju zakazane svirke, prenosi Opera 17.

1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    10. 09. 2018. at 12:58

    aha… drugim recima odyebali nevaznu karleusu
    “sem porodica i najbližih prijatelja velikom slavlju su prisustvovale i Marija Šerifović i Indira Radić, dok su druge Jelenine kolege izostale jer je proslava organizovana u subotu, kada svi imaju zakazane svirke,

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top