Prati nas

Jezive pretnje na nacionalnoj osnovi: Ko je pretio vešanjem sa YouTube kanala Bube i Jale?!

Šokantno

Jezive pretnje na nacionalnoj osnovi: Ko je pretio vešanjem sa YouTube kanala Bube i Jale?!

Buba i Jala pevaju u Beogradu 23. juna.

Rep dvojac koji će 23. juna nastupiti u Beogradu, Buba Corelli i Jala Brat vlasnici su kanala Imperia, koji je na YouTubu pre devet godina ostavljao jezive komentare na nacionalnoj osnovi.

Ispod video zapisa Teroristicki čin koji je izazvao srpsko-muslimanski rat u YU do nedelje uveče mogao se pronaći komentar sa ovog kanala.

“Mafijasu je*o te otac srpski, čitav život samo g*vna jedete SVE SU SRBE VJEŠALI NA VRBE,” stoji u jezivom komentaru, koji je noćas uklonjen. No, to ne znači da brzi prsti interneta nisu snimili ekran.

Isti komentar može se naći i u keširanim verzijama videa, koje su i dalje dostupne na YouTubu, a koje je gotovo nemoguće obrisati.

Jala Brat se oglasio jutros na instagramu povodom “lažnih komentara.” “Budući da sam i sam dete iz mješovitog braka, nit podržavam nacionalizam nit podnosim organski išta tako, a ovima koji pokušavaju da šire tako nešto u naše ime *ebem…” kazao je on.

Činjenica da je ovaj komentar nije lažan već je bio ostavljen ispod pomenutog videa, jer ga je Google sačuvao – a Google sigurno ne laže.

Ipak, ono što nije poznato jeste da li je kanal Imperia bio u njihovom vlasništvu pre 9 godina. Prvi video na ovom kanalu objavljen je pre 6 godina, pa ako se sve okolnosti uzmu u obzir, velike su šanse da su momci kanal kupili od nekog drugog korisnika, a potom ga pretvorili u poslovni.

Buba i Jala pevaju u Beogradu 23. juna.loading...
2 komentara

2 Comments

  1. pixie

    11. 06. 2018. at 18:02

    Em prave uzasno losu muziku, em su pokazali da su losi ljudi. Nadam se da ce njihova publika, ko god to bio, brzo da ih se zasiti i da nestanu vise.

  2. Blanki

    10. 08. 2018. at 21:27

    neko rece:treba bombardovati Srbe sto vise,koliko sutra oni ce to zaboraviti ! Ko je angazovao ove odvratne skotine?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top