Prati nas

Ke$ha je spremna na borbu sa producentom koji ju je silovao!

Bizarno

Ke$ha je spremna na borbu sa producentom koji ju je silovao!

Ke$ha je i više nego spremna za sud! (foto: BMA)

Ke$ha je i više nego spremna za sud! (foto: BMA)

Pre nekoliko dana je objavljeno da je pevačica Ke$ha tužila producenta Lukasza Sebastiana Gottwalda za fizičko, verbalno i seksualno zlostavljanje u prethodnih deset godina!

Sa druge strane, producent je uzvratio optužbom za klevetu protiv pevačice i njene majke Pebe Sebert i ubeđeni su da će njihov klijent dobiti naknadu za pretrpljen stres i štetu nanetu njegovom imenu.

“Spremni smo da se borimo dok on ne pristane da ode iz njenog života zauvek.” kaže pevačicin advokat i dodaje da je ona tek nedavno osetila da je vreme da podeli istinu sa svetom.

“Ona ne voli konfrontacije. Kad god je pokušala, to je dočekano psihološkim napadom, predatorskim ponašanjem i sličnim. Konačno je okružena ljudima koji je dovoljno podržavaju i daju joj snagu, te je osetila da mora da kaže sve. Jednostavno nije mogla više ovako. Raskidanje ugovora joj i nije toliko bitno koliko ukljanjane Dr. Luke-a iz svog života.”

On još tvrdi da je svestan pevačicine problematične prošlosti i njene posete rehabilitacionom centru u januaru ove godine kako bi se izlečila od poremećaja u ishrani za koji takođe krivi producenta Dr. Lukea jer joj je na snimanju njenog spota za pesmu Crazy Kids konstantno govorio kako je “debela“.

“Proveo sam mnogo vremena s njom u poslednje vreme i vidim da je spremnija nego ikada. Naravno, niko nije spreman da svedoči i sve javno kaže, ali ona razume da je to neizbežno. Podržavamm njenu hrabrost.” dodaje advokat..

Suđenje uskoro počinje, a i dalje je neizvesno u čiju će korist presuda biti doneta.

J.Ž./Tračara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Kaca

  18. 10. 2014. at 11:47

  Imam osecaj da je ovo marketinski trik, jer svi znamo sta je doticna radila da bi se proslavila, od tetoviranja unutrasnjosti usana do vrsenja nuzde na ulici, ali posto joj to nista nije uspelo, resila je da postane zrtva..

 2. Girl who lives for music and love

  18. 10. 2014. at 13:44

  Mislim da neko ne bi lagao javnost kad je takvo nesto u pitanju. Samo naprijed, Kesha, uz tebe smo!!

 3. ...

  18. 10. 2014. at 15:35

  najgore mi je kad vidim nekog poput ove Kace gore kako s epravi pametan, nemas ti dete pojma koliko se ona mucila da dodje tu gde jeste, isto kao i Lady gaga npr, njima nije sve servirano kao Katy Perry i Rihanni. On od 2005 poseduje sve sto se tice Keshine karijere, ona uzivo jako dobro peva, sama pise svoje pesme, on ih sve odbaci i napravi joj neku party pesmu koju mora da peva jer je pod ugovorom. Njena mama godinama izdaje njene neizdtae pesme iz studija, odslusajte npr I hate you (don;t leave me) da cujete ko je ona u stvari. A i ovde imate sve lepo objasnjeno pa ko hoce da sudi neka prvo procita http://fotpforums.com/topic/91302-you-think-kesha-is-lying-think-again/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top