Prati nas

Majka bosanske starlete nije imala novca za sahranu!

Šokantno

Majka bosanske starlete nije imala novca za sahranu!

Starletina majka nije imala novca za pokop? (foto: Facebook)

Starletina majka nije imala novca za pokop? (foto: Facebook)

Starleta Slađana Guduraš (27), koja je u utorak pronađena mrtva u slupanom golfu u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin, biće sahranjena danas u rodom Srpcu kod Banjaluke!

Njena majka Jelka Pantić nalazi se u teškoj materijalnoj situaciji i nema novca za pokop svoje jedinice, piše Kurir. Zbog toga će troškove njenog poslednjeg ispraćaja finansirati zaposleni u Domu zdravlja u Srpcu, ge kao spremačica radi njena majka, a i sama je u toj zdravstvenoj ustanovi provela nekoliko meseci kao medicinska sestra.

“Jelka ne može da plati troškove sahrane. Ona živi u vrlo teškim uslovima i njene kolege iz srbačkog Doma zdravlja su se organizovale da joj pomognu u najtežim trenucima. Nesrećna žena ogorčena je na policiju, koja je još uvek nije zvanično obavestila o smrti deteta. Prenos Slađinog tela iz Srbije u Srpsku platio je njen dečko Zoran”, kaže izvor Kurira.7 komentara

7 Comments

 1. Naninanaj

  20/12/2014 at 5:19 pm

  Ovom vescu sramotite jadnu zenu,Koliko ima jos siromasnih koji sastavljaju kraj sa krajem? Nije im dosta njihova muka, nego jos da lazni Samaricani prenose vest kako nema para I kako ce joj pomoci.Jadno,…Ova zena I nije bila tako poznata ovde, da bi joj se posthumno na ruzan nacin pridavala medijska paznja.

 2. boba

  20/12/2014 at 5:48 pm

  Iskreno saucesce majci devojke ,to je velika tragedija.

 3. boba

  20/12/2014 at 5:50 pm

  Tuga do neba.

 4. aaa

  20/12/2014 at 7:48 pm

  Jadna majka

 5. maja

  21/12/2014 at 3:02 pm

  Sramota je koliko skupe garderobe je na ovoj pokojnoj djevojci i plastičnih operacija koje koštaju bruku novca, a dozvolila je da joj majka bude u teškoj finansijskoj situaciji . . Iskreno saučešće majci i rodbini, al nadam se da ce mnogi na normalan način shvatiti ovaj moj komentar ..

 6. Tina

  21/12/2014 at 4:44 pm

  @maja UsIa sam da procitam vest,i da napisem,takoreci,isti komentar kao ti. Njoj neka je Iaka zemIja,aIi ovo je sramota bas.

 7. bassman

  21/12/2014 at 6:54 pm

  Sudeci po slici, majka se bas drzi…. Ko bi rekao da je spremacica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top