Prati nas

Milka Canić: Tužićemo Anu Nikolić!

Hot!

Milka Canić: Tužićemo Anu Nikolić!

Milku je Ana razbesnela! (foto: Kurir)

Milku je Ana razbesnela! (foto: Kurir)

Internet je obišla fotografija na kojoj je glavno rešenje edukativnog kviza Slagalica koji se emituje na RTS-u ni manje ni više nego pevačica Ana Nikolić!

Fotkom na kojoj se čak vide i takmičari u uglu pevačica se pohvalila na svojoj Facebook stranici. “Molim lepo”, kratko je napisala Ana u opisu fotke, a rešenja kolona bili su pojmovi “konjak”, “Đavo”, “januar” “Atina” što je vodilo do rezultata – Ana Nikolić!

ana-asocijacije

Ipak, na kraju se ispostavilo da je u pitanju fotomontaža u kojoj je pevačica iskoristila formu igre, kao i takmičare. Supervizor kviza, Milka Canić nije mogla da veruje šta se desilo.

U prvi mah, kada je upitana za tu asocijaciju, novinarima Blica je veoma ljubazno rekla da ona i ne zna ko je Ana Nikolić, ali kada je videla o čemu se radi bila je šokirana.

Takva asocijacija ne postoji u sistemu našeg kviza. Naročito ne sa pesmama dotične pevačice. Razmišljamo da pokrenemo tužbu zbog svega što je uradila. To je klasična foto-montaža, samo je boju pozadine promenila i sama napravila asocijaciju sa svojim imenom. Nemojte se pecati na jeftine trikove koji za rezultat treba da imaju medijsku pažnju” rekla je Milka za Blic.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. dopestchick

  19/02/2015 at 12:25 pm

  Da l’ zna ova Milka Canić da se sprda? Hahaha. Pa naravno da je fotomontaža, čista šala, šta se odma’ tuži?! †

 2. Nort

  19/02/2015 at 12:36 pm

  Hahahahha pa ovo je napravio neki lik sa tvitera, da li stvarno mislite da Ana sedi kući, smišlja asocijacije o sebi i montira ih u PS-u? Ja stvarno ne mogu…

 3. It girl

  19/02/2015 at 2:18 pm

  Ja ne mogu da verujem da je ova žena ozbiljna. A tek glupost da ne zna ko je Ana Nikolić. Ne interesuju ni mene pojedine pevačice, starlete, političari, ali smo nažalost svakodnevno zatrpani raznim vestima. I kad neko napiše ispod slike ko je ovo/ova ispada smešan.

 4. Koji sam ja meni kralj

  19/02/2015 at 2:21 pm

  Obzirom da emisija postoji vise od 20 godina i SVAKI DAN po DVE NOVE asocijacije, ne bi me cudilo da uskoro resenje bude Baja Mali Knindza ;)

  Inace, Baja je superiska odma da se zna !

 5. Zoran

  19/02/2015 at 4:44 pm

  Tužibaba :D

 6. pipi

  19/02/2015 at 6:45 pm

  Sto je ova Milka neka namcor baba…cccc

 7. pipi

  19/02/2015 at 8:11 pm

  Ova Milka neki namcor od babe..a Anu zabolje,sprda se..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top