Prati nas

Mustafa Sandal hoće da oduzme decu Emini Jahović – zbog biznismena?

Šokantno

Mustafa Sandal hoće da oduzme decu Emini Jahović – zbog biznismena?

Vest da se Emina Jahović viđa sa turskim multimilijarderom Sadetinom Aranom odjeknula je kao bomba u turskim, ali i srpskim medijima. Međutim, to nije bilo najinteresantnije, a ono što je najviše uzbudilo tursku javnost je informacija da je pevačicu i milijardera upozao upravo Eminin bivši suprug, Mustafa Sandal.

To je probudilo nove sumnje, a to je da su se Emina i Sadetin viđali i tokom njenog braka sa Mustafom o čemu turski medIji sada nagađaju. I kako tvrde njihovi izvor, Sandal je zbog toga besan budući da je tokom razvoda supruzi ostavio kuću i starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom.

Mustafa je, navodno, na različitim poljima sarađivao sa Saranom, te je bilo neizbežno da ga upozna sa sada već bivšom ženom, Eminom. Pošto je ljubavni život Sarana uvek pod budnim okom javnosti, sada se sumnja da njegova romansa sa Eminom traje mnogo duže.

Kada je Mustafa saznao za Emininu vezu sa Sadetinom, koji je poznat po avanturama sa javnim ličnostima, potpuno je poludeo. Ne zato što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i tačno zna da su na nekoliko događaja bili zajedno. Zbog toga je dobio sumnju da su njih dvoje bili u tajnoj vezi još tokom Mustafinog i Emininog braka,” pišu turski mediji.

View this post on Instagram

A post shared by @sadettinsaran on

Oni takođe otkrivaju da čim je Mustafa saznao za njihovu vezu, odmah je pozvao Emininog brata Mirsada i rekao mu da će je razbaštiniti ukoliko se ispostavi da ga je varala.

Mustafa je pevačici ostavio kuću u Istanbulu, a za sinove plaća ogromnu alimentaciju. Međutim, nakon ove sumnje za prevaru, Sandal razmišlja o tome da promeni ovu odluku.

“Uzeću joj kuću i alimentaciju smanjiti ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je ona bila u braku,” vikao je Sandal na sastanku sa Emininim bratom i svojim advokatom.

Saranovo bogatstvo se procenjuje u milijardama, njegova kompanija između ostalog poseduje medijske kuće i muzičke produkcije kao što su Stansport TV, Radio sport, Radio mjuzik, Šoutajm i mnoge druge.

Njihova afera je otkrivena u Nemačkoj gde se tajno sastaju. Kako su tamo manje oprezni jer misle da ih paparaci ne prate, oni šetaju ulicama zagrljeni, odlaze u restorane i hotele. A potvrda je stigla od samog Sarana koji je nedavno objavio fotogrfaiju sa Eminom i u opisu stavio d aje reč o njegovoj ćerki. Ipak, mediji su prozreli ovaj potez i dokazivali da je ipak reč o popularnoj pevačici.


2 komentara

2 Comments

 1. maja

  05. 10. 2018. at 15:13

  U muslimanskim zemljama, maloletna deca ostaju sa majkom- dok je sada.\Ako se preuda i dovede drugog muskarca – deca idu da zive s ocem.

 2. Nina

  06. 10. 2018. at 05:17

  Majo, ne znam gdje ste to culi, ali takav zakon ne vazi u Turskoj.
  U Turskoj se u vecini slucajeva dijete dodjeljuje majci – bez obzira da li je ona sama ili ima drugu vezu/brak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top
Overlay