Prati nas

Nadrogirana glumica ujela Beyonce za lice

Šokantno

Nadrogirana glumica ujela Beyonce za lice

Ko se usudio da napadne pevačicu?

Zanimljiva priča koja prethodnih dana potresa Holivud tiče se Beyonce i njenog nosa, koji je navodno napadnut. Naime, glumica Tiffany Haddish je u intervjuu za GQ opisala bizarni incident koji se dogodio zabavi koju je Bey priredila krajem prošle godine u svom domu.

Tiffany, koju domaća publika zna iz reality serije Real Husbands of Hollywood, kaže da je na zabavi nadrogirana glumica prišla Beyonce i ugrizla je za lice!

“Beyonce je izletela i otišla ka Jay-Ziju, kome nije bilo jasno šta se dešava, a potom su otišli u sobu,” rekla je glumica i rekla da je potom srela Beyonce na hodniku i pitala je da li se to zaista dogodilo.

“Prebiću je na tvojoj zabavi, samo da znaš,” ispričala je Tiffany i dodala da ju je Bey lično u tome sprečila.

“Rekla mi je Tiffany, ne! Ta kučka je drogirana, nije čak ni pijana. Ta kučka je drogirana, ne ponaša se ovako stalno. Iskuliraj.”

Portparolka slavne pevačice Yvette Noel-Schure nije upućena u događaj. “Ne mogu da komentarišem ovo jer ne znam da se dogodilo,” rekla je ona magazinu GQ.

Iako nije htela da otkrije o kome je reč, Twitterašima nije dugo trebalo da nađu žrtve, a u ceo proces uključile su se i poznate ličnosti. Najglasnije je, kao i uvek bila Chrissy Teigen.

Isprva je bila uverena da zna o kome se radi, ali je pogrešila… da bi kasnije saznala. Ostala je u šoku, ali se zaklela da neće otkriti o kome je reč, ali da se ne radi o – Gwyneth Paltrow.loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Daisy Duvall

    28. 03. 2018. at 08:08

    kakav je ovo copy paste tekst???? “u decembru prošle godine. u prosincu prošle godine.”
    kad vec kradete tekstove barem napisite izvor, da se zna ciji je trud. :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top