Prati nas

Najtrendovanije na YouTube-u: borba za prvo mesto!

Hot!

Najtrendovanije na YouTube-u: borba za prvo mesto!

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Kako je jun tek počeo, naši omiljeni pevači jedni za drugima izbacuju pesme za koje tipuju da će biti veliki letnji hitovi, a još mnogo toga je u najavi.

Pred vama su 3 trenutno najtrendovanije pesme na YouTube-u. A koja je vaš favorit?

Mlada vlogerka Marija Žeželj izbacila je prvi singl Dance Like Nobody’s Watching i za samo 4 dana prebacila 2 miliona pregleda. Očigledno je da su se godine veštog upravljanja društvenim mrežama isplatile (samo na Instagramu je prati preko 430 hiljada korisnika), a sama vrsta muzike kojom se bavi obećava, tako da je vrlo verovatno da joj se smeši svetla karijera.

Na drugom mestu je Severina i njen novi singl Mrtav bez mene, kojim najavljuje novi album. Pompezna najava i škakljiv tekst su urodili plodom, tako da se u roku od 24 časa veoma približila cifri od jednog miliona.

Treći najgledaniji video klip danas je spot za novi singl Zlato Elene Kitić, što i ne čudi jer ćerka Mileta Kitića Marte Savić izbacuje hit za hitom i uvek beleži na desetine miliona pregleda.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. ahmed

  06. 06. 2017. at 15:44

  Nimalo mi se ne dopada pesma ove male Zezelj, klasicna “generic pop song”, mada opet ja nisam ciljna grupa obzirom da imam 20.

 2. KLEOPATRA

  06. 06. 2017. at 19:06

  OVA MARIJA U SVIJETU IMA DA USPIJE KAO I KRLJA… NEKA SE ONA DRŽI VLOGINGA OVO NIŠTA NE VALJA GORE JE I OD 1 PJESME DZASTINA BIBERA

 3. Makica

  07. 06. 2017. at 14:42

  To Marooooo jesam starija ali brate cura em lepa ko lutka em talentovana! Svaka cast imenjakinjo :*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top