Connect with us

Nastavak drame: Jovana varala Danijela?!
Šokantno

Nastavak drame: Jovana varala Danijela?!

Spavala sa njim?

Spavala sa njim?

Da bi saznali pravu istinu o odnosu Danijela Alibabića i Jovane Alibabić, verovatno bi neko morao da snimi još jedan rijaliti šou o njima – i sa njima. Tek, u toku jučerašnjeg dana pojavila se osoba koja tvrdi da je spavala sa Jovanom tokom njenog braka sa Danijelom!

Milan Šišarica tvrdi da je Jovanu sreo slučajno u Beogradu, da se manekenka žalila da je zlostavljana i zapostavljana, ali da on nije video tragove nasilja na njenom telu.

“Sreli smo se početkom oktobra u blizini Kalenić pijace, dok sam pokušavao da zaustavim taksi. Ona je bila sa jednim dečkom nižeg rasta, prišla mi je i pitala me da li imam ‘labelo’. Ocenio sam da je laka, i rekao joj da ću ‘labelo’ nabaviti i ostavio sam broj telefon ada mi se javi. Posle jednog sata poslala mi je poruku sa svojim brojem i tako je počelo dopisivanje. Pošto sam iz Novog Sada, tražio sam od drugara da isprazni svoju gajbu, gde smo prvi put imali seks”, počinje svoju priču Milan.

Komunikaciju su nastavili putem e-mail poruka, a sredinom novembra ona mu je otkrila svoj pravi identite i rekla da je udata za pevača, nakon čega su se videli u stanu.

“Rekao sam joj da nema potrebeda me laže, jer mi je samo devojka za zabavu i čestitao sam joj što se dobro udala, jer pevači imaju para. Žalila se tada da je on zapostavlja i da ju je pretukao, ali nisam video masnice na njenom telu. Promenio sam broj telefona 26. novembra i od tad se nismo čuli. Možda me je i zvala, ali taj broj mi je isključen. Ona je vrlo proračunata devojka, to se vidi na prvi pogled”, rekao je Šišarica i dodao da ne brani Danijela, ali mu je muka da gleda kako Jovana pravi žrtvu od sebe.

Foto: Hello!

Foto: Hello!

“Javio sam se iz revolta, jer su sve devojke ku*ve, i moja zarada odlazi na takve! Nikako da sretnem neku normalnu”, kaže Novosađanin.

Pročitajte još i:  Počelo leto na plažnom Stefanu Braunu!

Jovana je na ovu priču imala samo kratak komentar: “To su obične gluposti”, rekla je. Sa druge strane, Milan nema nikakve dokaze za svoju priču. “Sa Jovanom sam se video dva puta, i naravno da se nismo slikali, ili sam imao želju da je fotkam. Poruke su mi ostale u telefonu za koji sam ugovor raskinuo krajem novembra, dok imejlove stvarno ne čuvam”, tvrdi Milan.

Šta vi mislite, da li je Šišarica izmislio ovu priču?

Redakcija Tracara.com
Alo! via Svet

Loading...
11 Comments

11 komentara

 1. ajmeeee

  19/01/2014 at 3:33 pm

  ova su ovjerili sve od Vardara pa do Triglava

 2. ajmeeee

  19/01/2014 at 3:34 pm

  Ovu je ovjerila citava Vojvodina, a ne ovaj decko

 3. skandalka

  19/01/2014 at 4:32 pm

  Stupid and ugly people…

 4. :)))

  19/01/2014 at 5:53 pm

  Iskreno, ovaj decko mi ne deluje kao neko ko ima e-mail :D

 5. Biljana

  19/01/2014 at 5:55 pm

  cemu vi verujete,vidite da je izmisljena prica !!!

 6. buba mara

  19/01/2014 at 5:56 pm

  Ne branim Jovanu,ali za Alibabica znam pouzdano da je decko homosexualac..Decko je takodje i agresian,ma koliko Vam se cinilo da je miran.Otac mu je takodje teski agresivac,cak je Danijela,njegovu sestru i mamu isterao na ulicu.Mnogo kontradiktornosti ima u njihovim pricama,pricama njegove mame,sestre…A Jovana?O njoj nemam nista lepo da kazem,skoro sam citala u nekom magazinu da je muzicu skuhala rucak prste da polizes,samo da je bio malo ljut…A sad prica da je jela samo sendvice,te ima dokaze da ju je tukao,te nema.Onaj blam kod Amidzi-ja,samo kad se setim pogleda koji joj je kompozitor Mili uputio.Samo mi nije jasno kako neko toliko nisko moze da padne,pa da ne znam kakva slava i novci su u pitanju da tako javno iznosi najintimnije tajne iz svog zivota.Ali opet,nemojte da Vas zavara Danijelov nevini pogled.Ista je to sorta,samo je on jos prefriganiji.

 7. Jovan

  19/01/2014 at 7:15 pm

  Prvo je izjavio da je odmah procenio da je laka, a na kraju da nikako da sretne neku koja nije kuravela. On mi izgleda tu kao kreten, ali stvarno ne vidim šta je Jovana videla u njemu, kontam mogla je izabrati bilo koga da je _____.

 8. LOL

  19/01/2014 at 7:58 pm

  Ali ovo ‘a sredinom novembra ona mu je otkrila svoj pravi identite i rekla da je udata za pevača’ mi je smesno. Nije ona neka licnost, ali je definitivno video nju na televiziji ili novinama vise puta (tokom i nakon ‘Farme’). Ne zna se ko govori vece gluposti, ona ili on.. -.-

 9. Ana#15

  19/01/2014 at 8:01 pm

  A KO SU ONI?

 10. Lepi

  20/01/2014 at 12:00 pm

  Kakve sve nebuloze pišete kao na primjer da je Danijel homoseksualac pa šta i da jeste nas zanima ko govori istinu od njih dvoje a ne ko je šta po vjeri i drugim opredeljenjima on je u pravu,a Jovana je jedna obična kučka koja ide skim stigne u krevet,Danijel nije imao sa njom odnose jer dolazi iz patrijahalne porodice i ne želi da ima odnose dok nestupi sa nekim u brak,a Jovana je zavisna i opsjednuta seksom nek se lječi bolje će joj biti ,a možda i sidu ima.Kakva slika manikenkinje skroz je propala njena manekenska karijera njenih pet minuta slave je prošlo odavno jer nije uspjela da zadrži slavu više od pet minuta kakva ironija.

 11. john Chomko

  25/06/2015 at 5:09 pm

  click here for the top primex wireless clocks anywhere

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top