Prati nas

Nataši Bekvalac ponovo u Urgentnom, ima teži potres mozga

Šokantno

Nataši Bekvalac ponovo u Urgentnom, ima teži potres mozga

Naočari skrivaju modrice…

Povrede nisu nimalo naivne Printscreen Clip.rs

Nataša Bekvalac ponovo je posetila Urgentni centar u Beogradu, gde je došla zbog rendgena.

Pop pevačicu koju je jutros oko 4 časova u porodičnom domu pretukao suprug, pojavila se u crnoj haljini, sa naočarima koje su skrivale modrice na licu, dok se na njenim rukama mogu videti ogrebotine.

Luka Lazukić pobegao je od policije i u ovom trenutku niko ne zna gde se on nalazi, dok je njegov otac rešio da demantuje da je pretukao suprugu.

“Nataša je, vidno potresena, došla sa prijateljima u Urgentni. Tamo su je doktori odmah poslali na rendgen,” priča izvor Blica i dodaje da je pevačici ubrzo pozlilo. “Ona je celu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama,” objašnjava izvor.

Nataša ne zna šta ju je snašlo. Printscreen Clip.rs

Više detalja o brutalnom napadu na pop pevačicu pročitajte ovde. 

Pevačica se u Urgentni centra vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz adovkatske kancelarije Aleksić sa saradnicima.2 komentara

2 Comments

  1. BOOM!

    14. 04. 2018. at 18:45

    Uzas. Strpajte govedo u zatvor.

  2. Roxy

    15. 04. 2018. at 19:13

    Ne podrzavam niti jedan vid nasilja, nikad i nikako…. u ovom slucaju je nasilje koje je doticni pocinio, bez obzira zasto i tacno u kom obliku i kolicini, neoprostivo, ali cini mi se da se ovo sa Natom tetka Karma malo igra. Upropastila je prijateljstva, zivote, brakove mnogih. Bivseg muza je vukla kao bolida i ponizavala ga na najgore nacinu, pa cak i varajuci ga javno sa ovim koji ju je sad izlemao. Zao mi je svakog ko je zrtva nasilja, ali ko drugome tako i njemu. Uzgred, zar nije pre par godina ta ista Nata gepekovala i prebila devojku. Jos se time i hvalila.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top