Prati nas

Novi skandali u porodici Nađ: Sin mi preti batinama!

Šokantno

Novi skandali u porodici Nađ: Sin mi preti batinama!

Jelena Nadj

(foto: Screenshot)

Nakon što je u toku jučerašnjeg dana objavljena vest da su Jelena i Albert Nađ ponovo u sukobu zbog 15-godišnjeg sina (koji je navodno fizički zlostavljan i izbačen iz kuće), Jelena sada tvrdi da joj je njihov sin pretio batinama.

“I samo da ti kažem da mi je pretio. Rekao je: ‘Neću te tući ja nego moji drugovi. Oni će te psihički i fizički malteretirati. E, čisto da znas'”, glasi poruka koju je bivša supruga poslala Albertu Nađu.

Ovoj poruci prethodila je svađa između Jelene i njenog sina Nikole prošle nedelje. Jelena, je odmah nakon toga pozvala Alberta, ali pošto se on nije javljao na telefon, požalila se u poruci: “Molim te, povedi ga kod sebe. Molim te! Bar na mesec dana ili 15 bar. Da ga dovedeš u red, jer ja Jani trebam. A on je već odgojen. Mislim da mu je krivo od kada je video da Marko živi sa Željom (Albertov brat, prim.aut.), a on ne sa tobom. Dođi po njegove stvari i, molim te, povedi ga na kratko.”

“Ne postoji roditelj koji nema problem sa decom, posebno s muškim adolescentima. Ne dozvoljavam da me deca ne poštuju. To što sam napisala Albertu su klinačka posla. Nikola je to rekao u besu. Tu noć došao je kasno, nije mi se javio na telefon, a ja sam, kao i svaka brižna majka, čekala. Nisam ga pitala ništa dok se nije probudio, tada je nastao problem” , izjavila je Jelena za Kurir, dodajući da nikada nije maltretirala decu niti ih zlostavljala.

“Svoju decu nisam niti ću ih zlostavljati. Zato sam mu i rekla ako mu nedostaje otac, da ide kod njega. Nemam problem da živi s njim, da i on vidi kako to izgleda kad dete ne zna da ućuti. E, tada sam Alberta nazvala i pustila mu poruku. A on najbolje zna da sam ja najosetljivija na Nikolu”, zaključila je Jelena.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. dopest

    21. 12. 2016. at 18:52

    ja STVARNO ne razumem ove roditelje (majku, u ovom slučaju) koje se plaše svoje dece. pa kad ga nisi na vreme vaspitala, sad ćeš živeti ovako u strahu i brizi. pre bre nije smeo glas da se povisi na roditelje, odma bi usledio forhend preko usta, a kamoli ovakve pretnje. a mali će 100 puta gori da bude kad bude bio punoletan. u ž a s!

  2. BBHMM

    21. 12. 2016. at 22:56

    Ova zena mi lici na Nadu Macuru,a to sto se ona promovise na ovaj nacin necu ni da komentarisem.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top