Prati nas

Šokantno

Oglasila se Khloe Kardashian: Jordyn, zašto lažeš?!

Nije prošlo ni sat vremena kako se na internetu pojavio intervju Jordyn Woods u kome ona demantuje da je spavala sa Tristanom Thompsonomoglasila se i Khloe Kardashian, koja tvrdi da Jordyn laže.

“Zašto lažeš, Jordyn?! Ako hoćeš da izađeš u javnost i probaš da se spasiš, UMESTO DA ME POZOVEŠ PRIVATNO I PRVO SE IZVINIŠ, bar budi iskrena kada pričaš priču. Usput, ti JESI razlog zbog koga se moja porodica raspala,” napisala je na twitteru, osvrnuvši se na činjenicu da je Jordyn rekla da Khloe i Tristan nisu raskinuli zbog nje.

“Tristan je podjednako kriv, ali Tristan je otac mog deteta. Šta god da on meni uradi, ja to neću uraditi njegovoj ćerki. On je sa mnom o svemu pričao BEZ MEDIJA. Da je i on izašao u medije i lagao o tome, da, i njemu bih se javno obratila,” rekla je.

U intervjuu je Jordyn rekla da nije spavala sa Tristanom, niti da se sa njim muvala, ali da ju je on poljubio kada je krenula kući. Odlučila je da to prećuti Khloe, ali joj je kasnije ispričala istinu i zvinila se.

“Izvinila sam se onoliko koliko sam mogla preko telefona i poruka. Dok ne dobijem priliku da sa njom pričam licem u lice, kako bi shvatila o čemu priča. Kontaktirala sam je, ponudila sam sve, čak i detektor laži. Šta god će učiniti da se oseti bolje,” rekla je Jordyn.

Tristan i Jordyn navodno su spavali na žurki organizovanoj povodom Dana zaljubljenih u njegovoj kući.

2 komentara

2 Comments

  1. Kompleksasi

    01. 03. 2019. at 21:36

    Znaci lik je prevari, ne prevari nego aktivno vara, ona kao otirac za noge oprasta, i krivi druge zene. Klasika.

  2. Xoxo

    04. 03. 2019. at 11:51

    @Kompleksasi bas… Lepo si rekla… lik je bezkicmenjak koji je vara i laze a ona ne moze da ispadne jadnija i gluplja pa krivi sve druge sem njega za propast njihove veze. Kakva glupaca…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top