Pop zvezdu zarobili, pretukli i zabranili joj pristup društvenim mrežama!

Objavljeno: 17.11. 21:03

Niko ne zna gde je najveća zvezda Uzbekistana! ( foto: BBC )

Niko ne zna gde je najveća zvezda Uzbekistana! ( foto: BBC )

Gulnara Karimova je poznata kao uspešna poslovna žena, modna dizajnerka, predstavnica Uzbekistana u Ujedinjenim narodima i tamošnja najveća pop zvezda. A onda su joj oduzeli sve i zataškali njen nestanak.

Gulnara je ćerka Islama Karimova koji vlada Uzbekistanom još od 1989. godine. I pored njegove autoritarne prirode, njegova multitalentovana ćerka je uspela da završi političke nauke na Harvardu i postane uspešna na polju rudarstva i telekomunikacione industrije. Zbog čega su stvari krenule nizbrdo?

Niko još uvek ne zna odgovor na to pitanje, ali postoji mnogo teorija zbog čega je čuvena GooGoosha, kako glasi njeno scensko ime, odjednom nestala iz javnog života, pa čak i sa društvenih mreža.

Iako je to pitanje o kom ne sme javno da se govori mnogi nagađaju da su u pitanju mutni poslovi koje je vodila. Sa druge strane, postoje i oni koji veruju da je stala na žulj ocu nakon što je javno istupila protiv njegovog načina vladavine i time raskrinkala mnoge njegove uticajne saradnike.

Zbog stroge cenzure medija nijedna informacija ne može biti proverena! ( foto: Look At Me )

Zbog stroge cenzure medija nijedna informacija ne može biti proverena! ( foto: Look At Me )

Zbog moći njenog oca slučaj nikada ne bi dobio tako velike razmere da njen sin, koji se školuje u Britaniji, nije dao izjavu za BBC u kojoj moli svog dedu da pusti na slobodu njegovu majku i sestru.

Ipak, zbog veoma stroge cenzure u Uzbekistanu nijedan štampani i virtuelni medij nije preneo ovu informaciju, a BBC je dodatno podigao prašinu oko celog ovog slučaja nakon objavljivanja mejla koji su nešto ranije primili, ali ga nisu objavili zbog nemogućnosti da provere informacije.

Navodno, pošiljalac mejla je sama Gulnara Karimova koja se žali na psihološki pritisak koji se vrši nad njom, kao i na konstantno praćenje i fizičko maltretiranje kom je izložena.

Jezivo, zar ne? Nadamo se da će uskoro ceo slučaj biti rešen i da će uzbekistanska zvezda biti na slobodi.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. dana

    Boxeeehfj Dr hf how device risk under ex Susan ISBN

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...