in

Privedena Seka Aleksić!


Svetlana Seka Aleksić je još jedna od pevačica koju je policija privela na saslušanje!

Nakon Romane i Danijele Vranić, policija je u popodnevnim časovima privela Seku Aleksić, zbog divljanja na autoputu, javljaju Novosti. Pevačica je autoputem vozila brzinom od 230 kilometara na čas, a oni koji su prolazili autoputem pored nje, kažu da ih je bukvalno oduvala. Za njenim „krajslerom“ je odmah krenula saobraćajna policija, a Seka je privedena kod sudije za prekršaje u sudu u Beogradu.

Pevačicin PR team je saopštio da je pevačica žurila u tonski studio. Seka jeste prekoračila dozvoljenu brzinu. Zbog toga je otišla kod sudije za prekršaje, platila propisnu kaznu. To je još samo jedan od dokaza da i zvezde imaju tretman kao i svi građani.

Pevačica je na svom Facebook nalogu napisala da je platila kaznu i da je puštena. „Upravo sam bila na dnevniku, vozila sam brzo i išla kod sudije za prekršaje. Platila sam kaznu i sada sam u XXL studiju, snimam drugu po redu pesmu! Šta ti je život.“

Javnosti je od ranije poznato da pevačica voli da se iživljava na autoputu. Naime, tokom trajanja rijaliti programa Moja desna ruka, Seka je više puta govorila da „njen Veljko“ voli da nagazi gas kada je na autoputu. Koja će kazna biti za pevačicu, ostaje da se vidi.