Prati nas

Foto

Rada Manojlović ide pod nož: evo kako je izgledala na početku karijere

Koliko se Rada porm

Rada Manojlović tvrdi da do sada nije imala plastične operacije, ali da je rešila da se u narednom periodu ozbiljno pozabavi svojim fizičkim izgledom.

Zvezda Granda, koja je na početku karijere imala drugačiju frizuru, šminku – ali i zube – otkrila je u izjavi za magazin Puls da će uskoro otići “pod nož”.

“Pričam otvoreno jer ih nisam imala, da sam imala, verovatno bih krila kao svi drugi. Za mene se zna da sam samo korigovala zube. Međutim, da se razumemo, nemam ništa protiv plastičnih operacija,” rekla je ona a potom otkrila svoje planove:

“Ovih dana razmišljam da nešto malo čačnem na svom telu, ali ne mnogo jer zaista mislim da meni to nije potrebno,” ispričala je ona, ali nije želela da otkrije šta će operisati.

U galeriji pogledajte kako je Rada Manojlović izgleda kada je počela karijeru, kao učesnica popularnog muzičkog takmičenja, pa sami zaključite da li je već imala neku operaciju.

loading...
Prethodna1 od 4
1 komentar

1 komentar

  1. dina

    31. 03. 2018. at 13:35

    Ide mi pomalo na zivce njeno koketiranje i isticanje svojih nogu.I mnoge druge pevacice imaju lepe noge ali ih ne isticu tako kao ona.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top