Connect with us

Rita Ora žrtva velike prevare, izgubila na stotine hiljada funti!
Šokantno

Rita Ora žrtva velike prevare, izgubila na stotine hiljada funti!

Opljačkana zvezda (foto: WENN)

Opljačkana zvezda (foto: WENN)

Pop zvezda Rita Ora, trenutno prolazi kroz vrlo stresan period, jer je svedočila finansijskom gubitku u jednoj od svojih kompanija.

Nakon što joj je prošle godine opljačkana kuća, sada je žrtva velike prevare, zajedno sa drugim kompanijama. Kolektivni gubitak procenjen je na 2,3 miliona funti, a sama Rita izgubila je stotine hiljada.

Glavni osumnjičeni je računovođa koji je u poslednje vreme živeo kao ‘saudijski princ’, jer, kako njegove komšije tvrde, postao je vlasnik Audija Q5, Mercedesa i drugih luksuznih automobila, a takođe poseduje i Rolex sat vredan 20.000 funti. Sigurno je da skromnim primanjima običnog radnika to sebi nije mogao da priušti.

Kako je izvor izjavio za The Sun, Rita poseduje dosta kompanija koje se tiču mode, muzike ali i dosta investicija i poslova u Americi i Aziji, i navodi: “Rita je jedan od nekoliko investitora čiji bi kolektivni gubitak mogao biti 2,3 miliona funti.” Ritin advokat Graham Shear rekao je da je potencijalno izgubljena suma značajna ali da, srećom, ova zvezda ima osiguranje i da će iznos biti vraćen.

35-godišnji osumnjičeni je uhapšen i biće zadržan u pritvoru dok traje policijska istraga.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top