Prati nas

Saša Kovačević: Ne družim se sa estradom

Bizarno

Saša Kovačević: Ne družim se sa estradom

Pop pevač i miljenik dama Saša Kovačević jedan je od izvođača mlađe generacije koji i te kako ulaže u pevačku karijeru, a njegovi spotovi po kvalitetu i produkciji pariraju svetskim zvezdama.

Kako nastoji da svaki put nadmaši samog sebe, za Srpski telegraf je ispričao da bi bez razmišljanja prodao stan i novac uložio u dobar spot, te i da je do sada umeo da iskešira ogromne sume za spotove.

“Kada je moja pevačka karijera u pitanju, za mene ne postoje nikakvi limiti i granice. Ja se ne rasipam novcem na razne strane, ali ulažem u ono što smatram da je bitno. Generalno ne volim da pričam o sumama, ali je činjenica da moji spotovi nimalo nisu jeftini. Za takvu produkciju kakvu pružam od srca svojim fanovima ne žalim da iskeširam veliku sumu novca. Sećam se da sam nedavno razmišljao o tome i da bih bez problema prodao stan za dobar spot. Ni s kim ne pričam o tačnim svotama i koliko sam neki projekat platio, osim sa veoma bliskim ljudima. Ja ozbiljno shvatam posao i mislim da svaki izvođač treba da ima ozbiljna ulaganja kada su spotovi u pitanju jer je to vrlo važno za karijeru. Pregledi na kraju krajeva na Jutjubu sve govore,” kaže on.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Pevač objašnjava i da nijedna njegova pesma nije ukradena, već obrađena. “Ja sam kontaktirao sa svakim grčkim izvođačem čiju sam pesmu obradio. Sve numere su uredno plaćene, a ja ih imam četiri ako se ne varam. Sve je uredno plaćeno i dogovoreno tako da tu nema krađe kao što se priča,” tvrdi Kovačević i objašnjava da se retko kada druži sa ljudima sa estrade.

“Imam nekoliko jako dobrih prijatelja na estradi, ali generalno se sklanjam od ljudi koji crpe drugima energiju. Ima ih svuda, pa tako i u mom poslu. Viđam se sa prijateljima kad god imam vremena, ali sada iskreno ne stižem mnogo da im se posvetim.” (Republika)


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top