Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 21.5.-27.5.

Objavljeno: 21.05. 10:09

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Pokrenite diskusiju u vezi nekog spornog papira ili dokumenta koji vam stoji na putu do ostvarenja vašeg cilja, jer po svoj prilici se tako nešto krije od vas. Osoba rođena u Ribama vam može pomoći u tome i samim tim vas zaštititi od neke prljave i skrivene igre koja vam se odvija iza leđa. Ova nedelja nosi iznenađenja.

BIK:

Neke poslove ne možete uspešno privesti kraju samo zato što se od vas očekuje da nastupate na drugačiji način od onog na koji ste navikli i koji je prirodan za vas. Potražite podršku osobe rođene u Škorpiji da vam pomogne u razrešenju jednog pitanja koje vas odavno muči i za koje procenjujete da ga nećete rešiti do kraja juna ove godine.

BLIZANCI:

Ako razmišljate o promeni mesta boravka ili posla u ovom periodu, bolje je da tu odluku odložite za neko drugo vreme. Situacija će se iskristalisati tek od leta, pa nemojte uzalud trošiti svoje resurse i snagu. Odluka o tome ne zavisi samo od vas, imajte to u vidu.

RAK:

Neko rođen u Ovnu stoji na putu ostvarivanju vaših planova. Isključite preosetljivost i potrudite se da, pošto vam je jasno zašto je to tako, nađete način da zaobiđete potpuno tu osobu. Najbolje je da odložite na neko vreme bilo kakvu naglu akciju i promenite potpuno taktiku.

LAV:

Zahlađenje ili potpuni prekid odnosa sa osobom u znaku Vodolije donosi vam potpuno nov pristup poslovnim mogućnostima. Dosta je lažnih prijatelja u vašem poslovnom okruženju što vam dodatno komplikuje život. Presek nastaje vrlo brzo pojavljivanjem potpuno nove poslovne situacije a radi se o kontaktu sa strancem.

DEVICA:

Poslovna promena velikih razmera je pred vama i povezana je sa inostranstvom. Vrlo je moguće da ćete dobiti neki zaostali veći novac, ili čak ponudu da promenite mesto boravka. Analizirajte pažljivo situaciju i sačekajte da vidite sve detalje vezane za takav predlog, pa tek onda odlučujte.

VAGA:

Vezani ste za osobu iz prošlosti i svoja osećanja prema njoj i nikako ne možete da zatvorite to poglavlje svog života. To vam stvara dodatne probleme jer je to neko s kim ste imali ili imate neku vrstu poslovne saradnje. Do kraja ovog meseca imate šansu da razdužite obavezu koju imate prema toj osobi i krenete dalje.

ŠKORPIJA:

Buđenje bi moglo biti bolno kada budete shvatili da odluka koju ste doneli i akcije koje ste preduzeli neće doneti očekivani rezultat. Možda imate još vremena da promenite pravac kojim ste krenuli, jer vam se ovog puta sve može obiti o glavu. Neko rođen u Vodoliji vam i dalje stoji na putu.

STRELAC:

Od vas se očekuje veliki rad i u tome vam pomažu osobe rodjene u Ribama i Vodoliji. Svesni ste odgovornosti koju ćete poneti, ali se ne bojite i to je dobro za vas, pre svega. Ovo samo znači početak nečeg novog, u šta se mora ulagati na duže staze.Ne odbijajte lidersku ulogu, jer vaš entuzijazam i znanje je upravo ono što će izneti ceo posao.

JARAC:

Uspećete da se izborite za svoju poziciju jedino ako ostanete mirni i pribrani. Vaša snaga leži upravo u tome da znate šta je pravedno i ispravno i tih principa se dosledno držite. Nešto što je bilo sakriveno od vas će izaći na svetlost dana u narednom periodu, što će potvrditi neke vaše sumnje. Ne dozvolite da vas iko destabilizuje, budite koncentrisani na svoj cilj.

VODOLIJA:

Prekid jednog partnerskog odnosa je pred vama,što je posledica vaših pogrešnih procena i ulaganja. Osobe rođene u Lavu i Blizancima će poremetiti neko vaše nastojanje da neke poslovne projekte izvedete na vaš način. Nema načina da ovo zaustavite niti bilo šta popravite. Greške se moraju platiti.

RIBE:

Moraćete da rasčistite sve probleme koje imate a tiču se pravne i finansijske strane. Sve dok to ne uradite, ma koliko analizirali i pokušavali da nekako izbegnete rešavanje tih nagomilanih problema, nećete moći napred. Cilj koji ste sebi postavili i krenuli po principu “sve ili ništa” može biti ovo drugo. Promenite potpuno sistem rada .

Loading...

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.