Savet Tarota za period 27.8.- 3.9.2012.

OVAN:

U ovom periodu se čuvajte manipulacija svake vrste,pogotovu kada je vaš novac u pitanju.Jedna prljava spletka preti da vam poremeti planove,budite mudri i pažljivo pročitajte svaki važan papir.Čuvajte se Škorpije.

 

BIK:

Tokom ove nedelje se potrudite da svoje ideje udružite sa pravim poslovnim saradnicima.Proverite detalje u vezi svega što vam deluje sumnjivo ili nejasno,da ne biste bili iskorišteni u jednom poslu.Moguća pomoć od nekoga rođenog u Lavu.

 

BLIZANCI:

Promene koje su pred vama su Karmičke prirode,pa je jako važno da budete duhovno stabilni u ovom periodu.Od vaših odluka zavisi dalji tok života,kao i poslovni napredak.

 

RAK:

Postoji mogućnost sukoba sa osobom rođenom u Vagi kada je okončanje jednog posla u pitanju.Potrudite se da nastupite prijateljski,jer greška po svoj prilici nije vaša,radi se o nesporazumu.

 

LAV:

Susret sa osobom koja ima mogućnost da vam pomogne u otvaranju novog poslovnog projekta nosi mnoge mogućnosti,pa se potrudite da to posredovanje mudro iskoristite,jer je dobrobit mnogih ljudi u pitanju.Na testu ste kod osobe rođene u Ovnu.

 

DEVICA:

Spremni ste za ostvarenje jednog plana koji bi vam mogao doneti novi pravac u poslovnom životu.Ako se budete sukobili sa osobom rođenom u Ovnu,jedan poslovni projekat neće biti realizovan.

 

VAGA:

Vreme je za razrešenje jednog problema koji vas dugo opterećuje,a za sve to vam je potrebna podrška.Sačekajte još neko vreme pre nego donosete konačnu odluku.Nekome iz porodice je potrebna vaša puna pažnja i posvećenost.

 

ŠKORPIJA:

Mislite da je plan koji imate vrlo profitabilan,i da vam u tome može pomoći osoba rođena u Raku,ali se situacija može promeniti.Neke detalje ste prevideli,pa još jednom dobro razmislite pre nego povučete potez.

 

STRELAC:

Vaš entuzijazam i upo**ost mogu biti nagrađeni pozitivnom promenom koja je pred vama ove nedelje.Strpljenje vam nije jača strana,ali je za vas najbolje da sačekate rasplet događaja,koji ne može biti loš po vas.

 

JARAC:

Nipošto ne nasedajte na provokacije od strane osobe rođene u Strelcu,pogotovu ako pokušava preuzimanje vaše uloge u poslovnom delu.Afektivno ponašanje ide samo vama na štetu,budite mudri i izbegnite sve sukobe.

 

VODOLIJA:

Neće vam poći za rukom da napravite posao kojem se nadate,pogotovu ako je inostranstvo u pitanju.Razloge potražite u svom okruženju,kao i u nekom pogrešnom pristupu sličnom poslovnom projektu.

 

RIBE:

Jedini problem koji morate rešiti ste vi sami,jer ne uspevate da racionalizujete svoj pristup poslu.Emocije nemaju šta da traže u poslovnom delu,pa vas to,ako ne promenite ponašanje,može koštati.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.