Savet Tarota za period 29.10.- 5.11.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Nemojte dozvoliti da budete žrtva dogovora koji se odvijaju iza vaših leđa.Neko ko takođe pripada vašem znaku,ali je na moćnijoj poziciji od vaše vam može na kraći period poremetiti planove usled namerno iskrivljenih informacija o vašim aktivnostima.Ispitajte sve nejasne detalje kada su susreti sa osobama od značaja za vaš posao u pitanju.

BIK:

Neko koga smatrate porodičnim prijateljem ili bitnom osobom za vaš život u poslovnom smislu vam može naneti neočekivanu poslovnu štetu. Osoba rođena u Vodoliji vas može izvući, na neki način iz nekog finansijskog problema ili vam pomoći da ga premostite.

BLIZANAC:

Jedna situacija koju smatrate već završenom dobija za vas neočekivani obrt.Budite spremni da se suočite sa odlaganjem ili preprekama kada su vaši planovi u pitanju, čiji uzrok potražite u aktivnostima osobe rođene u Vodoliji.Osoba od čije volje zavisite neće hteti da se upliće u rešavanje jednog problema koji vas muči.

RAK:

Ispitajte otkud zastoj u ostvarivanju vaših planova, posebno ako u okruženju imate osobe rođene u Blizancima ili Vodoliji. Trenutna paralisanost vam može odvući potrebnu pažnju na drugu stranu,pa se pripremite i na tu mogućnost.

LAV:

Mesec preokreta je pred vama, sve ono što vam nije polazilo za rukom da uradite u prethodna dva meseca, moći ćete u vreme boravka Sunca u Škorpiji. Naoružajte se neoborivim argumentima i krenite u rešavanje svih svojih zaostalih poslova.

DEVICA:

Uspešno ćete i na vreme razotkriti planove osoba koje su na putu ostvarenju vaših ciljeva.Budite spremni da se konsultujete u vezi nekog pravnog pitanja, držite se argumenata i ukoliko bude bilo potrebno, idite do kraja da bi odbranili svoja prava i poslove od osoba koje vas ugrožavaju.Suočićete se sa planovima osobe rođene u Vagi.

VAGA:

Vaše upo**o insistiranje da osoba rođena u Biku preuzme deo vaše odgovornosti kada su poslovi u pitanju može vas koštati dodatnih nerava, koje polako gubite. Postanite svesni da drugi ljudi imaju drugaćije uvide od vaših,kao i manjak iskustva. Pustite da se tok događaja sam odvija,ali zaštitite svoje interesu u svemu.

ŠKORPIJA:

Uprkos trudu, jedan naizgled nevažan detalj vam preokreće kompletnu poslovnu situaciju.Trebalo je da bolje i na vreme zavirite u aktivnosti i motive osobe rođene u Devici,jer očekivana pomoć u vidu podrške, pre svega finansijske ima sve šanse da izostane.

STRELAC:

Neke aktivnosti osobe rođene u Blizancima ili poziv od vama bitne osobe može vas paralisati u ostvarivanju ciljeva za koje ste smatrali da su vam već na dlanu. Po svoj prilici, moraćete da odlažete neke susrete i aktivnosti dok ne budete rešili situaciju koja se tiče planova za koje ste smatrali da se dobro odvijaju.

JARAC:

Potrudite se da ne trošite svoje resurse i vreme na osobe koje su vam u okruženju zarad ostvarenja svojih sebičnih ciljeva. Budite odlučni i za svaku nejasnu situaciju koja ima i pravni aspekt,tražite savet i detaljna objašnjenja da biste svoje interese zaštitili na pravi način.

VODOLIJA:

Ukoliko ste svesni gde ste pogrešili kada je osoba rođena u Devici u pitanju,kao i posledica koje iz svega toga idu, biće vam jasan dalji razvoj događaja. Pomoć ne očekujte od vašeg poslovnog okruženja, pošto će svako gledati da se zaštiti koliko god može. Odgovornost treba preuzeti u punom smislu te reči,ukoliko znate njeno značenje.

RIBE:

Vreme je da donesete neke odluke, a vi, uprkos tome što vam je sve naklonjeno upo**o odlažete da jasno iznesete svoj stav. To vas može koštati a više načina, jer vam okolina otvara mogućnosti da ispravite svoje ponašanje i uvidite da vam je mnogo puta strah bio bez osnova.Sve je na vama.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.