Savet Tarota za period 10.9.- 17.9.2012.

Ovan:

Važna promena je pred vama,ali vam na putu stoje osobe rođene u Raku i Biku.Potrebno je da proniknete u motive osobe rođene u Biku da biste razrešili problem.U ostvarivanju cilja samo oprezno,budite mudri.

 

Bik:

Karmički preokret je pred vama,u kojoj meri i kakav- zavisi od svega onoga što ste uradili do sada u odnosu na druge ljude.Bitno je da iskoristite sve mogućnosti da ispravite sve greške koje ste uradili na emotivnom polju u prethodnom periodu.

Blizanci:

Iza sebe ćete morati da ostavite nekoliko osoba ukoliko vam je stalo do ličnog napretka i očišćenja ličnih Karmičkih dugova.Drastična promena je pred vama,a da li ćete je prihvatiti sa svim njenim zahtevima od vas,zavisiće od vašeg ličnog duhovnog stava u odnosu na osobe rođene u Ribama i Biku.

Rak:

Lepi događaji su pred vama pa se potrudite da dobro osmislite naredni period.Novi poslovni izazovi pokrenuće vas iz jednog poslovnog okruženja,što vam donosi nove poslovne satisfakcije.Iskoristite ovaj period da postavite temelje za uspeh budućih poslova.

Lav:

Dobar period kojeg jedino vi možete poremetiti ako ne budete mudri i odmereni kada su novi poslovni razgovori u pitanju.Borite se za ostvarenje svojih ciljeva,ali pri tome ne gazite preko drugih jer vam se to kasnije može obiti o glavu.

Devica:

Osobe iz vašeg poslovnog okruženja jedva čekaju da vi napravite previd ili grešku.Tu školu ste već platili, pa se čuvajte iznenandne velikodušnosti ili aktivnosti od strane osoba rođenih u Blizancima i Raku.

Vaga:

Jedino vas emotivo polje može poljuljati u vašim nastojanjima i planovima. Sukobi sa Škorpijama su vrlo mogući, pa se čuvajte svega što iz tog znaka dolazi.Setite se ” Ne veruj Danajcima ni kada darove donose”.

Škorpija:

Manipulacija je i dalje vaše tajno oružje, ali vam s tim i raste negativan Karmički dug. Svesno ili ne, dovodite sebe u vrlo neugodne situacije,pa je vreme da sa tim ponašanjem prestanete,jer sve ide na kraju na vašu štetu.

Strelac:

Uspeh je moguć pod uslovom da strogo vodite računa šta kome poveravate.Moraćete da sve proveravate više puta da se ne bi desilo da neko od saradnika napravi previd koji biste na kraju vi platili.Još nije vreme za novu postavku u poslu.

Jarac:

Ne osvrćite se i nastavite po svom planu.Vaše odluke su plod dugoročne analize,pa ne dozvolite ni osobi rođenoj u Strelcu da vas u tome ometa.Ako očekujete neku pomoć od Škorpije,ona će izostati zbog njenih interesa,ali ste vi to negde već ukalkulisali.

Vodolija:

Neke stare odluke i zablude o tome kako bi se vaša poslovna situacija trebala odvijati dolaze na red za razrešenje. Po svoj prilici,jedan ugovor ili novčani priliv su problem,pa se suočite sa svojim greškama i preuzmite odgovornost.

Ribe:

Ako nastavite tempom koji trenutno imate,imate šanse da okončate ono što ste započeli.Potrebno vam je udruživanje sa osobama koje imaju slične ciljeve vašim.Ako u tome budete uspeli,možete mirno očekivati i veću finansijsku satisfakciju

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.