Savet Tarota za period 24.9. – 1.10.2012.

OVAN:

Ukoliko očekujte da će neko iz porodice da vam pruži podršku kada je rešavanje vama bitnog problema u pitanju, slobodno zaboravite na to. Oslonite se na sebe, dobro osmislite kako ćete izvesti sve ono što ste zamislili i spremite se na dodatne napore. Isplatiće vam se, ne sumnjajte u sebe.

BIK:

Budite netransparentni okolini ako želite da uspete u svojim planovima, pogotovu ako se radi o većoj finansijskoj transakciji ili ulaganju u neku nekretninu. Neko stariji od vas vam može biti kočnica ili pokušati da vas destabiliše. Ne dozvolite uplitanja u vaše planove. Probleme očekujte od strane osobe rođene u Devici.

BLIZANCI:

Zanemarili ste neke detalje u poslu koji bi vas mogli dosta koštati u svakom smislu. Dobro razmotrite ponudu koju budete dobili, jer iza svega stoji nešto što vam može zakomplikovati život. Neka tajna koju ste brižljivo čuvali izlazi na svetlost dana, što vam ne ide u prilog.

RAK:

Ukoliko planirate neku finansijsku transakciju, imajte sve potrebne informacije pre nego uđete u sve to. Plan vam se čini savršenim, međutim, ako imate posla sa inostranstvom, s te strane može doći do komplikacija. Savet zatražite od osobe koja je kompetentna u ovoj vrsti posla.

LAV:

Promena koja je pred vama može se ticati rešavanja bitnog pitanja u odnosu na vaše finansije,pa je moguće i da odlučite da prodate neku nekretninu.Pažnju u ovom periodu može odvući osoba rođena u Ribama sa svojim problemima,verovatno zdravstvene ili emotivne prirode.

DEVICA:

Tokom ovog perioda ne dozvolite da vas osoba rođena u Vagi odgovori od vaših odluka. Može vam biti izuzetno isplativa saradnja sa osobama koje su povezane sa nekom institucijom, pošto su vaše ideje ili idejna rešenja upravo ono što je potrebno. Vaša karijera ide uzlaznom linijom.

VAGA:

Jedan dokument ili važno obaveštenje vam može poremetiti kompletnu dosadašnju koncepciju kada su ideje koje imate u vezi realizacije jednog posla u pitanju. Sačekajte da vidite o čemu se radi pa tek onda donosite odluke. Čuvajte se osobe rođene u Blizancima.

ŠKORPIJA:

Neko rođen u Lavu vam može doneti glavobolju kakvu skoro niste imali, pa se ne upuštajte u mutne poslove. Ako se radi o finansijama,rešavanju stambenog pitanja ili nekoj pozajmici ili kreditu, budite jako oprezni. Postoji mogućnost da dospete pod udar zakona, zato pazite na koje papire stavljate svoj potpis.

STRELAC:

Donošenje važne odluke je pred vama, a tiče se dalje saradnje sa osobom rođenom u Ovnu,jer vam nešto prećutkuje. Imaćete pred sobom više mogućnosti, a jedna od njih je povezana na neki način i sa saradnjom sa inostranstvom. Dobijate neočekivanu pomoć i podršku od osobe rođene u Biku.

JARAC:

Važne odluke su pred vama. Oslonite se na dosadašnja iskustva i strogo vodite računa o rokovima i datumima, da se ne bi desilo da nešto propustite što bi vas kasnije jako puno koštalo. Ukoliko planirate neki veći poslovni projekat, osoba rođena u Ovnu vam može biti od velike pomoći.

VODOLIJA:

Neko rođen u Blizancima vam stoji kao prepreka daljem napretku i razvoju vaših poslovnih aktivnosti. Ako se radi o saradniku, razmislite o daljoj saradnji.Ukoliko je to neko od koga ste nešto dobili, potrudite se da rasčistite sve odnose jer se možete naći u nekoj vrsti blokade.

RIBE:

Jedno od alternativnih rešenja vam može doneti više od očekivanog kada je vaša trenutna poslovna situacija u pitanju. Obnovite kontakte koje ste imali pre više godina, jer su to poslovni saradnici na koje se u ovom periodu možete osloniti zbog interesa koji ste u prošlosti imali.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.