Savet Tarota za period 1.10. – 8.10.2012.

OVAN:

Strpljenje nije vaša odlika,ali u ovom periodu ćete biti prinuđeni da napravite analizu prethodnog perioda pre nego krenete dalje.Ne gubite energiju na osobu rođenu u Škorpiji,vec se usmerite u pravcu ostvarivanja jednog dugoročnog plana.Pomoć od osobe rođene u Raku.Dobar period tek dolazi,ne brinite.

BIK:

Vuče vas potreba da sebi priuštite kratki beg od obaveza, ali vam to neće poći za rukom. Osoba s kojom ste već sarađivali vam donosi izvrstan predlog za dobar posao.Razradite strategiju, jer vam se može isplatiti čak više nego pretpostavljate. Taj posao nosi još veći,ali tek krajem godine.Emotivno ste preopterećeni nekom starom vezom.

BLIZANCI:

Mnogo osoba oko vas, ali vrlo malo adekvatnih poslovnih partnera za vas.Neko rođen u Lavu vam može doneti izvrstan posao,ali pod njegovim uslovima. Najbolje je da prihvatite,biće isplativo. Udaljite od sebe osobe rođene u Vagi i Strelcu.

 

RAK:

Potrudite se da sabrano reagujete na ponudu koju ćete dobiti od poslodavca ili vađnog poslovnog partnera.Nemojte dati odgovor odmah, mada imate sve potrebne informacije.Svesni ste svojeg znanja i vrednosti, pa sačekajte da dobijete sve informacije pre nego date konačan odgovor. Vodite računa o svom interesu pre svega.

 

LAV:

Ukazuje vam se vanredno dobra prilika za dobrom zaradom koja može doći od osobe rođene u Strelcu.Ako je potrebno, zarad obostrane sigurnosti, konsultujte advokata ili sve bitne detalje stavite na papir.Setite se iskustva koje ste imali s osobom rođenom u Vagi iz prethodnog period.

 

DEVICA:

Bitno je da imate sve informacije o svim učesnicima u poslu koji vam bude bio ponuđen. Ukoliko postoji i posrednik, pošto se radi o krupnom i važnom poslu, podrobno se informišite o rejtingu te osobe.Ne bi trebalo da bude problema ukoliko sebe predstavite kao osobu koja pored toga što poznaje posao, zna i da vodi pregovore na pravi način.

VAGA:

Stvari se odvijaju po vašem planu,ali je jako bitno da ne dozvolite upliv od osobe rođene u Biku. Ukoliko vam se išta učini nejasno ili nedorečeno, zatražite detaljnije informacije o svemu.Moguće je da ćete imati posetu s dužeg puta od strane osoba rođenih i Raku i Ribama.

ŠKORPIJA:

Neće vam poći za rukom da sakrijete neke detalje vezane za osobu rođenu u Blizancima,mada ste smatrali da ste sve savršeno uradili.Budite razumni i ne dozvolite sebi da imate problema na poslu zbog tuđih loših procena i grešaka.

STRELAC:

Na pomolu su događaji od bitnog značaja kada je vaš poslovni nepredak u pitanju. Vreme je da počnete da realizujete ono što trenutno možete, ne gubeći iz vida okončanje problema koji dugo vučete, a tiču se loše finansijske situacije i razloga koji su doveli do toga.Problem sa Škorpijom na vidiku.

JARAC:

Očekujte ponudu od osobe koja vas dozivljava kao autoritet u vašem poslu. Bez obzira što vam se cela priča može dopasti, pre nego uđete tražite sve informacije.Važno je da ne izgubite svoj fokus i pomerite svoje planove, pa ako odlučite da krenete u taj projekat, računajte s tim da ćete imati previše obaveza.

VODOLIJA:

Može se desiti da ćete iznenada morati da konsultujete lekara u vezi vašeg zdravlja prema kojem ste se u zadnjih nekoliko meseci ponašali vrlo neodgovorno.To vas može zaustaviti u vrlo neugodnom trenutku po vaše poslovne aktivnosti.

RIBE:

Najbolje je da odustanete od planova koje imate u odnosu na osobu rođenu u Lavu, jer je vrlo moguća neprilika koja ide sa tom osobom. Nije vam u ovom trenutku potrebno dodatno opterećenje,imate previše zbrke u svom poslovnom i emotivnom životu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.