Savet Tarota za period 15.10.- 22.10.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Osećaj da biste trebali da proverite motive osobe rođene u Blizancima vas ne napušta. Budite spremni na preokret,jer bi moglo ispasti da je neko drugi u pitanju,po svoj prilici rođen u znaku Lava.Držite se svojih planova i ne dozvolite da vam bilo ko remeti ono što ste sebi postavili kao cilj. Tarot savetuje da pozitivan pristup daje mnogo više šansi za uspeh.

BIK:

Vreme je za postavljanje osoba iz poslovne okoline na svoje mesto.Ukoliko vam je stalo da prodrete u nedefinisano ponašanje jednog saradnika ili posrednika u poslu,posavetujte se sa osobom rođenom u znaku Škorpije,ali zaključke donosite sami.Ovo je dobra poslovna nedelja,iskoristite je mudro.

BLIZANCI:

Smatrate da nije vreme za veće promene u vašem životu,što vam se reflektuje na komunikaciju sa poslovnom i privatnom planu.Moguće je da u narednom periodu budete suočeni sa nekim dokumentom na koji ste već zaboravili.Neko rođen u Lavu vam može napraviti dosta problema ukoliko se ne ogradite na vreme.

RAK:

Važno je da dobijete podršku osobe od čijeg poslovnog uticaja zavisi realizacija vaših ideja,ali se potrudite da eliminišete mogući negativni upliv osobe rođene u Vagi.Uglavnom ste na dobrom putu da ostvarite sve planove, pa pažljivije vucite svoje poteze,pogotovu ako vam je posao na bilo koji način vezan za inostranstvo ili neku veliku promenu.

LAV:

Usmerite se u pravcu već donesenih odluka kada su vaše poslovne aktivnosti tokom ove nedelje u pitanju.Pratite svoju intuiciju i ukoliko osetite da osoba rođena u Vodoliji nije dovoljno spremna ili nema dovoljno znanja da vas prati, jasno joj to stavite do znanja.Neko rođen u znaku Riba očekuje vaš poziv.

DEVICA:

Problemi su mogući ukoliko ne nađete pravi način da izbegnete sve manipulacije osobe rođene u Škorpiji u ovom periodu. Setite se nekih prethodnih događaja i na vreme preuzmite kormilo u svoje ruke, pogotovu ako se radi o krupnijim poslovima na koje dugo čekate. Neko rođen u Strelcu vam može dati kvalitetan savet i podršku.

VAGA:

Na putu ostvarenja vaših želja stoji normalizacija odnosa sa osobom rođenom u Škorpiji i to nećete moći da izbegnete, ukoliko želite da pomognete osobi rođenoj u Ovnu.Dobro osmislite strategiju kako ćete sve ovo izvesti,trebaće vam puno strpljenja i diplomatije u narednom periodu.Što pre krenite u realizaciju planova da biste u novembar ušli rasterećeni od pritiska koji osećate.

ŠKORPIJA:

Trenutno nemate način da sprovedete u delo svoje planove oko kojih ste dosta vremena potrošili.Moraćete da menjate strategiju, ali ovo nije period za nagle preokrete. Može se desiti da vam neko da pogrešan savet u vezi nekih pravnih pitanja, pa se posavetujte sa stručnjakom iz oblasti koja vas zanima.Vodite strogo računa o svojim postupcima,Karmički faktor vam je izuzetno pojačan.

STRELAC:

Nećete lako postići ono što nameravate, jer vam na putu stoji moćna osoba rođena u Jarcu, koju nećete lako ubediti da prihvati vaše ideje i rešenja. Moguć je preokret po Karmi u vašem životu u decembru,ali do tada vodite računa o svakoj reči ili postupku ukoliko želite podršku okoline i poslovnih saradnika.

JARAC:

Pomoć zvezdanih uticaja uperen je u one pripadnike ovog znaka koji su veći deo svojih planova vezali za nesebičnu pomoć slabijima od sebe. Ukoliko tu spadate, možete računati da će vam tokom ove nedelje pomoć dolaziti bukvalno sama, bez da je zatražite. Izbegnite one koji se druže s vama iz nekog interesa,kao i osobe krutih stavova,posebno osobe rođene u Ribama.

VODOLIJA:

Po svoj prilici upali ste u iskušenje iz kojeg ćete se jako teško izvući, iako smatrate da nigde niste napravili grešku. Vaše greške su duhovne prirode koje su po Karmičkom zakonu teže za rešavanje.Po svoj prilici, bićete do decembra u pat-poziciji sve dok se ne osvestite,suočite se sa sobom i posledicama pogrešnih odluka i poteza iz prošlosti.

RIBE:

Jedno buđenje je pred vama i ukoliko ste spremni da se pokrenete i uskladite sa sobom i svetom koji vas okružuje dobićete šansu da završite sa otplatom Karmičkih dugova.Neko rođen u Biku kome ste pokušali da natovarite odgovornost za neke propuste iz sopstvenog života vam to neće dozvoliti.Razmislite o svemu i reorganizujte se što pre.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.