Savet tarota za period od 20.8. do 28.8.2012.

OVAN:

I dalje traje period rasčišćavanja grešaka iz prošlosti koje su najviše štete nanele vama. Ako se bavite poslom koji uključuje rad sa tuđim novcem, mogući su neplanirani dobici. Pomoć, sa zadrškom stiže od osobe na koju ste računali tokom prošlog meseca.

BIK:

Odustanite od nerealnih planova koje imate i koji uključuju osobu rođenu u Strelcu, jer vam ne može pružiti očekivanu podršku. Poslušajte savet osobe koja vam je već pomogla kada ste se našli u sličnoj dilemi.

BLIZANCI:

Negativan karmički dug morate otplatiti,pa je najbolje da se suočite sa tim. Ukoliko to ne uradite, može se desiti da se neki događaji iz prošlosti ponove. Osoba rođena u Ribama vam nije dobar savetnik.

RAK:

Jedna situacija sa osobom rođenom u Vagi vam se uskoro razrešava, ali budite oprezni još neko vreme. Odluku o tome da li ćete nastaviti saradnju donosite promišljeno i mudro. Ako je potrebno, za pravne aspekte konsultujte stručnjaka.

LAV:

Ako budete previše pritiskali poslovnog saradnika rođenog u Jarcu, možete se naći u veoma neugodnoj situaciji. Racionalizujte svoje ponašanje, upo**ost u ovom trenutku može doneti samo konflikt.

DEVICA:

Svoje odluke donosite sami i ne dozvolite osobi rođenoj u Ribama da utiče na njih ni na kakav način.Promena koju očekujete može biti osujećena upravo zbog uplitanja onih koji su manje stručni od vas.

VAGA:

Tek sledeće nedelje ćete moći da počnete sa ostvarivanjem svojih planova, jer dodatne informacije koje očekujete još uvek nisu stigle do vas. Budite oprezni i proveravajte sve dokumente vezane za finansijske transakcije.

ŠKORPIJA:

Poslovno okruženje očekuje od vas da preuzmete odgovornost za svoje obaveze i razrešite probleme koji su nastali usled vaših previda. Promena se nalazi pred vama, obratite pažnju na osobu rođenu u Lavu.

STRELAC:

Potezi koje ste povukli kada je poslovno okruženje u pitanju mogu početi da donose rezultate vrlo brzo. Razrešite problem sa osobom rođenom u Ovnu kada su pravni aspekti u pitanju.

JARAC:

Isključivost vam je donosila dosta problema, ali ovog puta budite kategorični i ne odustajte od svojih prava. Nađite način da stignete do pravih informacija i neutrališete štetu koju vam je nanela osoba rođena u Vodoliji.

VODOLIJA:

Neko iz vaše prošlosti vam ne da mira ali ste za to sami krivi. Karmički faktor vam je aktivan, pa se potrudite da ispravite što se da ispraviti kada je šteta nastala vašim potezima u pitanju.

RIBE:

Ako na vreme ne razrešite zaostale poslovne probleme,moguće je da dođete i do sukoba sa zakonskim propisima, što samo vama nanosi nepopravljivu štetu. Rešavajte finansijske probleme što pre je moguće.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.