Savet Tarota za period 12.11.-19.11.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Vaša energija koja se stabilizuje donosi vam nove prilike koje ne biste trebali nipošto propustiti.Ukoliko budete dobili predloge od osoba rođenih u Blizancima i Devici, dobro ih preispitajte i ne gubite iz vida svoje ciljeve i interese.

BIK:

Ukoliko sebi natrpate previše obaveza, propustićete trenutak da sagledate pravu vrednost osobe rođene u znaku Riba kao i mogućnosti koje vam se otvaraju u saradnji. Ne preuzimajte na sebe tuđe obaveze niti pozajmljujte novac ove nedelje.

 

BLIZANCI:

Isključite što pre je moguće iz svojih planova osobu rođenu u Škorpiji na čiji uticaj računate kada su neki papiri ili pravni poslovi u pitanju. Dobro razmeravajte svoje odluke po svakom poslovnom pitanju. Pomoć i savet tražite od osoba koje su vam do sada nebrojeno puta pomogle.

RAK:

Vreme je da se izvučete iz jedne iluzije koja vam je plasirana preko osobe rođene u Blizancima.Po svemu sudeći, događaji koji slede vas mogu zateći nespremne, pa proveravajte sve informacije koje dolaze do vas i potrudite se da pre nego uđete u nešto novo, imate uvid u sve pravne aspekte posla.Povedite računa o zdravlju tokom ovog perioda.

LAV:

Intuicija će vas voditi tokom ove nedelje u dobrom pravcu, pa ne dozvolite da ljudi koji manje znaju od vas koriste vaše resurse za svoje sebične ciljeve. Jedan telefonski poziv vam donosi preokret na poslovnom planu, ali pre nego pristanete dobro analizirajte svoju buduću poziciju koja vam bude obećana. Vreme je da donosite neke emotivne odluke,neko rođen u Ovnu vas može prilično uzdrmati.

DEVICA:

Sačekajte još neko vreme sa odlukama na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji. Velika podrška osobe rođene u Jarcu koja vam je obećana nosi sa sobom odgovornost za koju niste spremni. Izbegnite poziciju zavisne osobe i trudite se da pratite svoje ciljeve i odluke.

VAGA:

Moraćete mnogo toga da reorganizujete ukoliko želite da imate kvalitetan odnos sa poslovnim okruženjem. Ne započinjite ništa novo tokom ove nedelje, pogotovu ako budete bili uslovljavani ili osetite da se iza svega krije ostvarivanje ničijih ciljeva iza vašeg imena ili znanja. Polako se najbrže stiže,imajte to pred sobom.

ŠKORPIJA:

Ukoliko smatrate da ćete glatko proći u pregovorima sa osobom rođenom u Biku,nemojte računati na to. Postoje neke zakonske forme koje vam mogu poremetiti planove kojima se bavite neko vreme. Neko rođen u Lavu je spreman da se žrtvuje za vas, ali je veliko pitanje da li će vam i to biti dovoljno, pogotovu kada su finansije u pitanju.

STRELAC:

Problemi su mogući ukoliko na vreme ne postavite na prave osnove odnos sa osobom rođenom u Biku koja previše očekuje od vas. Mogli biste se naći na “tankom ledu” pa spremite rezervni plan na vreme. Savet iskusnije osobe od vas bi vam dao kvalitetnije ideje i uvide, poslušajte ga.

JARAC:

Ukoliko imate bilo kakav interesni dogovor ili planirate neko ugovaranje poslova sa osobom rođenom u Strelcu, odgodite to na neko vreme,jer za tako nešto trenutno nije vreme.

Najbolje bi bilo da se oslanjate na svoje ideje kojima se bavite neko vreme i pokušate da ih sprovedete u delo bez mnogo buke. Čuvajte se neplaniranih troškova.

VODOLIJA:

Ova nedelja na svetlost dana može izneti neke vaše poteze kojima ste i sebi i drugima naneli štetu, pa se u tom slučaju pripremite na razna neprijatna iznenađenja. Karmički faktor upravlja vašim postupicima, a vladajuća planeta, Uran čisti sve pred sobom. Zakon Setve i Žetve vam može doneti lekciju koju nećete moći da gurnete pod tepih.

RIBE:

Ukoliko mislite da ćete moći da druge ljude animirate da rade vaš posao, bolje i ne ulazite u njega. Par “sitnica” ste prevideli pa još jednom pregledajte sve svoje planirane poteze pre nego povučete prvi, jer nakon toga nećete moći da kontrolišete situaciju. Ukoliko se ozbiljno ne uključite i napo**o radite, možete se naći u problemu.Sve je na vama.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI